Shakti Power Awakening weekend

Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg.

Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg. Den här helgen är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

I en magisk miljö får du möjlighet att sakta ner och resa inåt, att återvända hem till dig själv – där du har alla dina svar. Samtidigt stöder processen och systerskapet dig att öppna upp utåt och ta mer plats med din kraft i världen.

Retreaten hjälper dig att fördjupa kontakten med din livmoder och väcka Shakti till liv. Shakti är den feminina energin som ger liv och rörelse. Vi använder redskap för att befria dig från tung energi som håller dig tillbaka och frigör spänningar och blockeringar som hindrar flödet, så att Shakti kan andas och pulsera fritt i din kropp.

Vi gör ritualer och ceremonier för att berika ditt liv, skapa mer glädje och en fördjupad kontakt med dig själv. I trygghet och sårbarhet blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Det blir en vacker möjlighet att vila i mer tillit och kärlek, både för dig själv och andra.
Retreaten syftar helt enkelt till att frigöra din livsenergi så att du kan bli mera DU och låta din unika kraft berika världen!

Du kommer bli serverad vacker, god hälsosam mat som ger dig ny livsenergi. Inspireras till att se på dej själv och andra med mer tillit och kärlek.

Vi kommer ha ritualer som kan berika ditt liv och ge dig mer glädje och fördjupad kontakt med dig själv.

Du kommer att få ta del av
♥ Övningar för att väcka din livmoderskraft
♥ Frigörande dans
♥ Rapé ceremoni
♥ Trumresor
♥ Yinyoga
♥ Healing
♥ Sharing

Låta kreativiteten få komma fram genom skapande, dans och meditation.
Vi kommer att göra övningar som öppnar upp lite mer av DIG.

För vem är denna helg? För dig som längtar efter mer av dig själv. Helgen är för alla kvinnor som är nyfikna på att öppna upp sin kropp, sitt sinne och uppleva ännu mer av sin inneboende potential och enorma kraft.

När: Fredag – Söndag 31/7-2/8 med start kl 18.00 med gemensam middag. Avslut på söndag kl 16.00
Var: Shawake i Österbybruk
Pris: 4400:- inkl helpension /del i flerbäddsrum
Moms tillkommer för företag.
Anmälningsavgift 1000:- betalas in vid anmälan och återbetalas ej.
Du kan betala med Swish 1235267232 eller bankgiro. 466-4652
Anmälan skickas även till annelie@joy4life.se

Anmälan är bindande. Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka förutom anmälningsavgiften. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker.

Sagt av tidigare deltagare:
Nu har jag gått som i ett lyckorus en vecka!! O vet inte riktigt varför….? Vad var det som hände..? Varför känns allt så mycket lättare o varför mår jag så bra? Har till min förvåning börjat både dansa o sjunga med musiken på radion. Min man undrar när nästa retreat är 🙂 Tack finaste för en magisk helg!! Har rekommenderat till alla mina kvinnliga vänner att satsa en helg åt sig själv med ledning av den mest intressanta o inspirerande kvinnan jag känner!!! TACK ANNELIE

Jag tycker att helgen varit helt fantastisk! Det bästa av allt är känslan av att få bli mig själv fullt ut igen. Helgen var så mycket mer än vad jag anat, underbar hemlagad och eko mat och stärkande härliga möten med alla kvinnor. Tack!

Jag är såå glad att jag gav mig själv denna helg. Annelie höll space för mig och hela gruppen, hon leder och håller hela helgen i sådan vacker, lekfull och kraftfull energi.

Vägbeskrivning
Med bil från Stockholm (117km, ca 1tim 30min): Vi uppmuntrar samåkning. Splitta bensin så blir både plånbok och natur glad!

Kör E4 norrut, efter Uppsala så ta avfart till väg 290 mot Österbybruk.
Kör väg 290 tills den leder dig in i Österbybruk, sväng vänster mot Film.
Kör så att du kör igenom Film och ser Films Kyrka på höger sida.
Direkt efter du passerat Kyrkan, sväng vänster mot Svedjan.
Du är framme när du kommer till första brevlådan och liten väg till vänster som leder in till Nangilimahusen.
Med tåg/buss från Stockholm:
SJ tåg till Uppsala
Upptåget till Skyttorp
Buss 823 till Österbybruk Busstation

Chill out Joy4Life
Dubbelrum Joy4lIfe

Shakti Power
Joy4Life Shakti power