Laddar Kurser/Retreater
Årsvandring för dig som vill väcka din inre gudinna, bli mer levande och kraftfull kvinna!

En resa för att väcka den inre visa, vilda kvinnan och där vi utforskar och djupdyker ner i en självkännedom och djupt vilande inre visdom som du tidigare inte upplevt.
En vandring där vi utforskar livets magi.

Detta är en vandring för dig som letar efter något som är mer. För dig som vill gå bortom föreställningarna om dig själv och livet och för dig som vill vandra i mer kraft och balans på livets väg.

Känner du längtan efter att komma hem i dig själv?

Längtar du efter en plats där du känner dig sammankopplad och kan vara precis den du är, utan dömande.

Vill du uppleva en plats där du inte är fast i en ram, där samhällets definition kring vad en kvinna är eller får vara tvingas styra hur du ska leva

Känner du att ditt inre kallar dig att släppa taget om de sanningar du tidigare fått lära dig och som står i vägen för att du ska kunna stå i din fulla kraft?

Året bygger på respekt och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Vi blandar personlig utveckling och ledarskapsverktyg genom ett program som gör att du kan upptäcka dina gåvor och din unika essens. Programmet är för dig som är redo för en förändring och för att gå djupt in i dig själv för att transformeras.

Du är den enda som kan förändra ditt liv, så vågar du öppna dörren till förändring och förädling?

Det handlar om dig, din kraft, din vilja, din integritet, din sexualitet, din livslust och dina känslor. Du kommer få utforska, omfamna, expandera, älska och dyrka hela dig!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv – på riktigt!

Programmet består av fyra fysiska träffar, plus fyra Zoom möten

Platsen vi kommer vara på är Stillpunkt ute på Väddö, som är en helt magisk plats som ligger i naturen omgiven av skog och hav. Här har du möjlighet att promenera i tyst skog, värma dig i en vedeldad bastu, bada i havet och mycket annat! Stillpunkt är en plats som helar, lugnar och gör dig harmonisk!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv.

Helg 1 30/8-1/9 2024 – Naturen, förfäderna & det feminina
Vi börjar den här resan med att lägga grunden och komma i kontakt med ditt syfte med den här vandringen. Din och gruppens intention.

Helgen handlar om syftet med att vara kvinna i denna tid och att finna kraft och glädje i livet. Genom kontakt med naturen, förfäderna, det feminina och helandet av det förflutna skapas en trygg grund där du kan börja komma i kontakt med vem du egentligen är och vad du vill.

En vandring då du får vända hem i dig och utforska vilka vanor och sanningar du bär på. En helg att hitta tillbaka in i kroppen och få kontakt med din inre vägledare. Vi jobbar med att öppna hjärtat än mer och att leva efter din sanning, förstå vem du är och varför du är här.

1 10/10 Online Möte Zoom 18.30-20.30 

Helg 2 6/12–8/12 Kraft, kreativitet, glädje & den feminina sexualiteten
Källan till livet bor i vår livmoder. Det är härifrån vi alla föds och det är här livsenergin bor. Genom att läka blockeringar som uppstått p.g.a. fysiska, verbala, känslomässiga, sexuella eller psykologiska övergrepp får du tillbaka det naturliga flödet av kärlek, glädje och passion som du är menad att ha som kvinna och fysisk varelse.

Vi återknyter kontakten mellan hjärta och livmodern så vi kan börja leva mer i kärlek, förlåtelse och acceptans. Vi väcker din inre gudinna och häxa. Vi fortsätter det hjärtöppnande arbete för att öppna upp än mer för den villkorslösa kärleken inom dig.

Du kommer att få möjlighet att släppa taget om det som inte längre tjänar dig och som står i vägen för att du ska leva ut din fulla potential.

Den här helgen har som intention att ge en djupare kontakt för att leva i mer kraft, kreativitet och glädje, vilka alla är djupt förankrade i den feminina sexualiteten. Helgen har även som intention att hitta hem och följa din passion & lust.

16/1 2025 Online Möte Zoom 18.30-20.30 

Helg 3 – 28/2-2/3 Din unika essens
Skönhet och inre harmoni. Vi jobbar med att verkligen få fram din unika essens.

Att integrera inre och yttre skönhet så att du kan vara den kvinna du är ämnad att vara.

Du kommer att möta din inre gudinna och bli medveten om de valda sanningar och ideal som är skapade av andra människor, sociala medier, skolkamrater, mormödrar och andra kvinnor. Släpp loss ditt vilda, autentiska jag. Vi kommer att djupdyka i det som är din essens, det som får dig att känna dig fullständigt fri.

Genom att släppa taget om det som inte är ditt kan du vara mer sann i din inre och yttre skönhet, full av glädje, kraft och karisma. Vi bjuder in kärlek, sensualitet och livskraft. Känn dig trygg med att öppna sinnliga energi i kroppen med glädje. Du kommer få fördjupa kontakten med din intuition.

Denna helg har vi en eldceremoni för rensning & rening. Elden hjälper dig att kasta det in i elden som du inte längre behöver och med sin dynamiska kvalite´ transformerar och stärker den ditt sinne.

20/3 2025 Online Möte Zoom 18.30-20.30 

Helg 4 16-18/5 – Relationer
Att våga vara intim och sårbar och att inte fastna i destruktiva relationer eller medberoende. Helgen kommer utforska hur Du kan bli fri från mönster och präglingar som kommer från det förflutna. Så att du kan relatera vuxet och kärleksfullt.

Du får möjlighet att sluta fred med hela dig eller du får inre lugn å balans.

Du får verktygen till att skapa ditt liv från dröm till verklighet. Utforska vad som stoppat dig från att leva i din fulla potential, skapa det du vill ha och börja leva från ditt hjärta, göra det du älskar att göra liksom dela dina gåvor med världen oavsett om det är något du vill göra för att försörja dig på eller inte.

Den här helgen handlar om kreativitet och att skapa det du önskar och behöver i livet.

Din unika väg. Denna helg har vi även en kärleksfull afton för att fira årets vandring och att du öppnat upp än mer för hjärtats röst.

Det handlar om dig, din kraft, din vilja, din integritet, din sexualitet, din livslust och dina känslor. Du kommer få utforska, omfamna, expandera, älska och dyrka hela dig!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv – på riktigt!

12/8 2025 Online Möte Zoom 18.30-20.30 

FAKTA

Datum:

Helg 1 – 6-8/12 2024
Online  – 16/1 2025
Helg 2 – 28/2-2/3 2025
Online – 20/3 2025
Helg 3 – 16-18/5 2025
Online 12/8 2025
Helg 4 – 29/8- 31/8

Tid:
Fysiska träffar Fredag 18.00 Avslut Söndag 16.00
Online 18.30-20.30

Plats: Ca 1 timme utanför Sthlm och nära Arlanda

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris:
20500kr
Kost & logi tillkommer.

Önskar du delbetalning med Joy4Life så vänligen kontakta Annelie på annelie@joy4life.se så gör vi en betalningsplan för året.

Företag: Önskar du betala som företag tillkommer moms.
Kontakta Annelie på annelie@joy4life.se

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är 4000kr. Anmäl dig här →

Betalning:
Slutbetalningen på utbildning skall vara betalt 65 dagar före start, om inget annat anges.
Delbetalning genom Joy4Life skall vara betald senast 30 dagar för aktuell utbildningshelg.

Avhopp:
Om du väljer att hoppa av pågående kurs kommer en slutfaktura på resterande belopp skickas till dig om du valt delbetalning, med betalningsvillkor 10 dagar.

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Bokningsregler →

KURSGÅRDEN

Kursgård är en fridfull oas belägen endast en timmes bilresa från Stockholm. Platsen är inbäddad i naturen, omgiven av skogar och vidsträckta fält.

Den första tingen du möts av när du anländer är lugnet och friden som genomsyrar området. Kursgården är designad för att skapa en avkopplande och inspirerande miljö.

För den som söker värme och avkoppling finns en vedeldad tunna där du kan sitta och njuta av den stjärnklara himmelen. Det är en plats för samtal och gemenskap, där du kan dela erfarenheter och skapa starka band med andra deltagare.

Kursgården erbjuder även en inbjudande pool där du kan simma och koppla av. Oavsett om det är soligt eller en stjärnklar natt, ger poolen dig en möjlighet att förlänga din kontakt med naturen och vattnet.

Här är det inte bara kroppen som får näring, utan även själen. Vi har skapat en atmosfär som uppmuntrar till personlig tillväxt och reflektion. Med olika kurser och workshops inom områden som mindfulness, personlig utveckling och hälsa, hjälper vi dig att utforska olika aspekter av ditt välbefinnande.

Välkommen till en plats där du får vara hela dig själv och ladda både kropp och själ. En plats där naturen och människan möts i perfekt harmoni för att skapa en minnesvärd och meningsfull upplevelse.