Årsvandring för dig som vill väcka din inre gudinna, bli mer levande och kraftfull kvinna!

En resa för att väcka den inre visa, vilda kvinnan och där vi utforskar och djupdyker ner i en självkännedom och djupt vilande inre visdom som du tidigare inte upplevt.
En vandring där vi utforskar livets magi.

Detta är en vandring för dig som letar efter något som är mer. För dig som vill gå bortom föreställningarna om dig själv och livet och för dig som vill vandra i mer kraft och balans på livets väg.

Känner du längtan efter att komma hem i dig själv?

Längtar du efter en plats där du känner dig sammankopplad och kan vara precis den du är, utan dömande.

Vill du uppleva en plats där du inte är fast i en ram, där samhällets definition kring vad en kvinna är eller får vara tvingas styra hur du ska leva

Känner du att ditt inre kallar dig att släppa taget om de sanningar du tidigare fått lära dig och som står i vägen för att du ska kunna stå i din fulla kraft?

Året bygger på respekt och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Vi blandar personlig utveckling och ledarskapsverktyg genom ett program som gör att du kan upptäcka dina gåvor och din unika essens. Programmet är för dig som är redo för en förändring och för att gå djupt in i dig själv för att transformeras.

Du är den enda som kan förändra ditt liv, så vågar du öppna dörren till förändring och förädling?

Det handlar om dig, din kraft, din vilja, din integritet, din sexualitet, din livslust och dina känslor. Du kommer få utforska, omfamna, expandera, älska och dyrka hela dig!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv – på riktigt!

Programmet består av fyra fysiska helger, plus fyra Zoom möten

Platsen vi kommer vara på är en helt magisk plats som ligger i naturen omgiven av skog. Här har du möjlighet att promenera i tyst skog, värma dig i en vedeldad badtunna, bada i poolen och mycket annat! Kursgården är en plats som helar, lugnar och gör dig harmonisk!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv.

KURSGÅRDEN

Kursgård är en fridfull oas belägen endast en timmes bilresa från Stockholm. Platsen är inbäddad i naturen, omgiven av skogar och vidsträckta fält.

Den första tingen du möts av när du anländer är lugnet och friden som genomsyrar området. Kursgården är designad för att skapa en avkopplande och inspirerande miljö.

För den som söker värme och avkoppling finns en vedeldad tunna där du kan sitta och njuta av den stjärnklara himmelen. Det är en plats för samtal och gemenskap, där du kan dela erfarenheter och skapa starka band med andra deltagare.

Kursgården erbjuder även en inbjudande pool där du kan simma och koppla av. Oavsett om det är soligt eller en stjärnklar natt, ger poolen dig en möjlighet att förlänga din kontakt med naturen och vattnet.

Här är det inte bara kroppen som får näring, utan även själen. Vi har skapat en atmosfär som uppmuntrar till personlig tillväxt och reflektion. Med olika kurser och workshops inom områden som mindfulness, personlig utveckling och hälsa, hjälper vi dig att utforska olika aspekter av ditt välbefinnande.

Välkommen till en plats där du får vara hela dig själv och ladda både kropp och själ. En plats där naturen och människan möts i perfekt harmoni för att skapa en minnesvärd och meningsfull upplevelse.

KOMMANDE EVENT