Årsvandring för dig som vill väcka din inre gudinna, bli mer levande och kraftfull kvinna!

En resa för att väcka den inre visa, vilda kvinnan och där vi utforskar och djupdyker ner i en självkännedom och djupt vilande inre visdom som du tidigare inte upplevt.
En vandring där vi utforskar livets magi.

Detta är en vandring för dig som letar efter något som är mer. För dig som vill gå bortom föreställningarna om dig själv och livet och för dig som vill vandra i mer kraft och balans på livets väg.

Känner du längtan efter att komma hem i dig själv?

Längtar du efter en plats där du känner dig sammankopplad och kan vara precis den du är, utan dömande.

Vill du uppleva en plats där du inte är fast i en ram, där samhällets definition kring vad en kvinna är eller får vara tvingas styra hur du ska leva

Känner du att ditt inre kallar dig att släppa taget om de sanningar du tidigare fått lära dig och som står i vägen för att du ska kunna stå i din fulla kraft?

Året bygger på respekt och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Vi blandar personlig utveckling och ledarskapsverktyg genom ett program som gör att du kan upptäcka dina gåvor och din unika essens. Programmet är för dig som är redo för en förändring och för att gå djupt in i dig själv för att transformeras.

Du är den enda som kan förändra ditt liv, så vågar du öppna dörren till förändring och förädling?

Det handlar om dig, din kraft, din vilja, din integritet, din sexualitet, din livslust och dina känslor. Du kommer få utforska, omfamna, expandera, älska och dyrka hela dig!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv – på riktigt!

Programmet består av fyra fysiska träffar, plus fyra Zoom möten

Platsen vi kommer vara på är Stillpunkt ute på Väddö, som är en helt magisk plats som ligger i naturen omgiven av skog och hav. Här har du möjlighet att promenera i tyst skog, värma dig i en vedeldad bastu, bada i havet och mycket annat! Stillpunkt är en plats som helar, lugnar och gör dig harmonisk!

Min intention är att stödja dig att möta dig själv.

Boka före 31/12 och få en 90 min valfri session.
Till värde av 3200 kr.

STILLPUNKT KURSGÅRD

Stillpunkt är ute på Väddö, som är en helt magisk plats som ligger i naturen omgiven av skog och hav. Här har du möjlighet att promenera i tyst skog, värma dig i en vedeldad bastu, bada i havet och mycket annat! Stillpunkt är en plats som helar, lugnar och gör dig harmonisk!

KOMMANDE EVENT
Wombhealing & Rapé Fullmåneceremoni
Sensuellt & magiskt retreat med Joy4Life & Wildherbarista
Den visa vilda kvinnans årsvandring Joy4life Annelie Hellström
Retreat Shakti Power Awakening Joy4life