Laddar Kurser/Retreater
Diplomeringsprogram för dig som vill fördjupa din resa i energimedicin, shamansk dearmorering, wombhealing och yoni dearmorering.

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Fyra helger och fyra online träffar för dig som vill lära känna dig själv på djupet. Öppna upp din kropp och ditt sinne för att leva utifrån din sanna kraft. För dig som vill komma i kontakt med dina innersta drömmar, frigöra din livsenergi och låt din unika kraft berika världen på det sätt som just du vill leva!

Under året kommer du bl.a lära dig om att vandra hjärtats väg, dearmorering, yoni dearmorering, wombhealing, snippsauna, ritualer, ceremonier, magi, shakti awakening och energimedicin.
Årsprogrammet erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Vi kommer guida er, hålla er när ni går djupt, djupt in till hemligheters hemlighet. Genom olika övningar, ritualer och ceremonier kommer vi lämna ifrån oss skuld, skam och stagnation för att kunna föda fram mjukhet, lekfullhet, kraft, kreativitet, vildhet och mer självkärlek.

Övningarna och ceremonierna är sammansatta för att ge förståelse och helande av alla dina aspekter. Du kommer kunna stärka dina relationer, fördjupa kontakten med din kropp och frigöra din sexuella kraft.

Årsprogrammet Hjärtats medicin De Lux erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Alla kropps sessioner och ceremonier vi gör under årsprogrammet har som intention att lösgöra det förflutnas grepp i din kropp. Genom olika trauma och erfarenheter lägger vi på oss en rustning för att skydda oss. Denna rustning hindrar livskraften och den sexuella energin att flöda fritt i kroppen. När du avlägsnar blockeringar, skuld, skam och gamla beteendemönster får du mer kärleksfull inställning till din kropp och dig själv. När livsenergin expanderar växer din vitalitet och lycka.

Dearmorering och wombhealing är moderniserade shamanska tekniker och ceremonier som löser upp blockerad livsenergi och återställer naturlig balans.

Under årsprogrammet återknyter du kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Under det här året börjar du en helande resa där du ömsar din historia och frigör dig från allt gammalt som inte längre föder din själ.

Intentionen är att hjälpa ditt hjärta att öppnas så att du kan uppleva mera kärlek i ditt liv.

Du kan gå årsprogrammet enbart för att fördjupa din egen väg.

Önskar du bli diplomerad behöver du deltagit på alla helger aktivt samt tagit träningsklienter. En förutsättning för att guida andra och bli en bra kroppsterapeut är att själv läka sina sår och göra sin egen resa.

Vi skapar en trygg miljö på en vacker kursgård ca 1h från Stockholm där du får bästa förutsättningen att bli den du är. Du öppnar upp en sann kontakt med den gudomliga kärleken och öppnar upp detta flöde in i din kropp, din livsenergi – den feminina sexuella energin. Läs mer om programmet här →

Exempel av innehållet under året:

 • Ceremonier för att hela och väcka livmoderskraften
 • Fördjupa din livskraft och dröm

 • Shamansk dearmorering
 • Yonidearmorering / yonimassage

 • Själv dearmorering

 • Tantraövningar

 • Nå djupare nivåer av njutning genom öppenhet och närvaro.
 • Wombhealing

 • Snippsauna / Yonisteam

 • Trumresor

 • Gränssättning

 • Skogens medicin & magi
 • Frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster

 • Upplevelsebaserade övningar – övningar enskilt och i grupp

FAKTA

Programmet ger: Du blir diplomerad i Hjärtats medicin Shamansk Dearmorering & wombhealing.

Datum:
Helg 1 18-20 okt 2024
Online 10 dec 18.30-20.30
Helg 2 31 jan -2 feb 2025
Online 4 mars 18.30-20.30
Helg 3 2-4 maj 2025
Online 24 juni 18.30-20.30
Helg 4 22-24 aug 2025
Online 30 sep 18.30-20.30

Tid: Från fredag kl 18.00 till söndag kl 16.00

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 23.500 kr, moms tillkommer för företag.
Det finns möjlighet att delbetala.

Kost & logi tillkommer: Vi ordnar veg. kost och logi del i dubbelrum. (vg. meddela ev, matallergi).

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är 4000kr. Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp på utbildning kommer en faktura skickas 65 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.
Delbetalning om du angett att du vill dela upp på fem tillfällen ska vara betald senast 30 dagar för aktuell utbildningshelg.

Avhopp:
Om du väljer att hoppa av pågående kurs kommer en slutfaktura på resterande belopp skickas till dig om du valt delbetalning, med betalningsvillkor 10 dagar.

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Bokningsregler →

KURSLEDARE

Annelie Hellström – Joy4Life
Annelie är medicinkvinna som jobbat med energimedicin och shamanism i många år.
Hon arbetar sedan länge med det ständigt fullbokade årsprogrammet Hjärtats Medicin och festivalerna/cirklarna Shakti Power. Annelie har med sig många utbildningar inom energiarbeten, trauma, kroppsterapi, nlp, sexuell healing och hennes drivkraft är energi som finns där för att stödja folk att finna sin potentiella kraft. På hennes studio i Sthlm erbjuder hon Yonimassage, Glittrande Yonistunder, Dearmoringing och Hjärtats Medicin samt plantmedicin ceremonier.
Annelies kall är att vara här på jorden för att kunna vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer. Genom Annelies arbete väcks du till full livskraft.

Rebecca Tiger – Wildherbarista
Rebecca är naturprästinna, örthäxa och fanatisk folkbildare inom vaginal hälsa arbetar hon med att både utbilda och skapa opinion för fittan och hennes rättigheter. En stor del av Rebeccas arbete handlar om att skapa, guida och hålla ceremonier, att skapa rum för magisk arbete och läkning. Rebecca jobbar med nordiska traditioner och håller i den treåriga utbildningen Jordprästinna. En stor del av Rebeccas arbete rör sig i att återskapa och återknyta till den kvinnliga sexualiteten, att släppa fram det som varit förtryckt, återhållet och skuldbelagt genom att kliva djupare in i blodmysterier, sexuell magi och förmödrars makt.

RASBO KURSGÅRD

Rasbo kursgård strax utanför Uppsala, som är en helt magisk plats som ligger i naturen omgiven av skogen. Här har du möjlighet att promenera i tyst skog, värma dig i en vedeldad tunna, bada i poolen och mycket annat! Kursgården är en plats som helar, lugnar och gör dig harmonisk!