Årsprogram i energimedicin, dearmorering, wombhealing och yoni dearmorering.

Vill du ta steget mot att omfamna din fulla potential och låta din inre styrka lysa? Välkommen till vårt årsprogram i energimedicin, där vi fokuserar på shamansk dearmorering, wombhealing och yoni dearmorering – en resa mot inre helande och självupptäckt.

Programöversikt:
Vår vision är att skapa en trygg och inspirerande miljö där du kan utforska djupet av din själ och återupptäcka din livskraft. Under fyra helger och fyra online-träffar kommer du att guidad av erfarna facilitatorer genom en resa av inre transformation och upplysning.

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Fyra helger och fyra online träffar för dig som vill lära känna dig själv på djupet. Öppna upp din kropp och ditt sinne för att leva utifrån din sanna kraft. För dig som vill komma i kontakt med dina innersta drömmar, frigöra din livsenergi och låt din unika kraft berika världen på det sätt som just du vill leva!

Under året kommer du bl.a lära dig om att vandra hjärtats väg, dearmorering, yoni dearmorering, wombhealing, snippsauna, ritualer, ceremonier, magi, shakti awakening och energimedicin.
Årsprogrammet erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Det handlar om att läka det som behöver läkas och att växa in i den mogna och kraftfulla kvinnan som tar fullt ansvar för sitt eget liv, sin lycka och sitt välmående. Det innebär att släppa taget om duktighet, prestation och krav, och istället upptäcka livsglädje, passion och aptit för livet. Det är att utveckla din intuition, att möta andra kvinnor och dela livserfarenheter, visdom, glädje, skratt och tårar. Det handlar om att få verktyg för att skapa det liv du drömmer om, rotat i dina talanger och passioner. Det är att stärka både ditt inre och yttre ledarskap, samt att hela och läka din sexualitet.

Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Vi kommer guida er, hålla er när ni går djupt, djupt in till hemligheters hemlighet. Genom olika övningar, ritualer och ceremonier kommer vi lämna ifrån oss skuld, skam och stagnation för att kunna föda fram mjukhet, lekfullhet, kraft, kreativitet, vildhet och mer självkärlek.

Övningarna och ceremonierna är sammansatta för att ge förståelse och helande av alla dina aspekter. Du kommer kunna stärka dina relationer, fördjupa kontakten med din kropp och frigöra din sexuella kraft.

Årsprogrammet Hjärtats medicin De Lux erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Alla kropps sessioner och ceremonier vi gör under årsprogrammet har som intention att lösgöra det förflutnas grepp i din kropp. Genom olika trauma och erfarenheter lägger vi på oss en rustning för att skydda oss. Denna rustning hindrar livskraften och den sexuella energin att flöda fritt i kroppen. När du avlägsnar blockeringar, skuld, skam och gamla beteendemönster får du mer kärleksfull inställning till din kropp och dig själv. När livsenergin expanderar växer din vitalitet och lycka.

Dearmorering och wombhealing är moderniserade shamanska tekniker och ceremonier som löser upp blockerad livsenergi och återställer naturlig balans.

Under årsprogrammet återknyter du kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Under det här året börjar du en helande resa där du ömsar din historia och frigör dig från allt gammalt som inte längre föder din själ.

Intentionen är att hjälpa ditt hjärta att öppnas så att du kan uppleva mera kärlek i ditt liv.

Diplomering och Personlig tillväxt:
Vår diplomering är mer än bara ett intyg – det är en bekräftelse på din personliga resa och ditt engagemang för självutveckling. För att bli diplomerad krävs fullständig närvaro på samtliga träffar samt aktivt deltagande i övningar och träning. Samt haft dina träningsklienter. Du kan gå årsprogrammet enbart för att fördjupa din egen väg.

En förutsättning för att guida andra och bli en bra kroppsterapeut är att själv läka sina sår och göra sin egen resa.

Vi skapar en trygg miljö på en vacker kursgård ca 1h från Stockholm där du får bästa förutsättningen att bli den du är. Du öppnar upp en sann kontakt med den gudomliga kärleken och öppnar upp detta flöde in i din kropp, din livsenergi – den feminina sexuella energin. Läs mer om programmet här →

Exempel av innehållet under året:

 • Ceremonier för att hela och väcka livmoderskraften
 • Fördjupa din livskraft och dröm

 • Shamansk dearmorering
 • Yonidearmorering / yonimassage

 • Själv dearmorering

 • Tantraövningar

 • Nå djupare nivåer av njutning genom öppenhet och närvaro.
 • Wombhealing

 • Snippsauna / Yonisteam

 • Trumresor

 • Gränssättning

 • Skogens medicin & magi
 • Frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster

 • Upplevelsebaserade övningar – övningar enskilt och i grupp

RASBO KURSGÅRD

Lisa som lagar maten åt oss på denna magiska plats arbetar för att skapa ett hållbart liv och vi kommer få avnjuta hennes fantastiska och vegetariska mat – en glädje både för ögat och gommen.

KOMMANDE EVENT