Skapa ditt drömliv. Lev det liv Du vill leva!

Välkommen till en resa mot självupptäckt och inre styrka! Har du någonsin stannat upp och funderat över hur ett fördjupat band med dig själv skulle förändra ditt liv? Mitt 1:1-program över tre månader är inte bara en investering i din personliga utveckling, det är en resa mot att omfamna din sanna essens och låta den lysa i alla aspekter av ditt liv. Genom att utforska din inre kärna och skapa klarhet kring dina mål och drömmar, öppnar vi dörren till en värld av möjligheter och potential. Låt oss tillsammans utforska hur en djupgående relation med dig själv kan förvandla din upplevelse av livet, och vägleda dig mot att bli den bästa versionen av dig själv. Det är dags att släppa taget om det som håller dig tillbaka och omfamna det som gör dig levande. Är du redo att ta det första steget mot en mer meningsfull och uppfyllande tillvaro?

Står du inför ett vägval, vill du göra en förändring i ditt liv fast vet inte hur, behöver du skapa balans mellan arbete och privatliv? Vill du bli medveten om syfte och mål i livet? Vill du leva ett liv fyllt av glädje och beslut som fattas från hjärtat!

Vi har fem coachingsessioner utspridda över ca tre månader med fokus på att skapa den förändring du längtar efter i ditt liv
Tillsammans undersöker vi hur du kan frigöra din fulla potential för att nå de mål och skapa det liv som du önskar. En session kan bestå av samtal, skrivövningar, meditation eller andra övningar som anpassas efter dina behov och din väg.

Du blir mer medveten om dig själv och uppmärksam på vad du kan påverka. Vi synliggör vad du lägger din energi på och arbetar med de mål du ställer upp.

Från detta paket av sessioner får du också en djupare koppling till din personliga plan, en mer intim upplevelse av ditt unika uttryck för dig själv och en tydlig bild av de specifika steg som du behöver ta.

Vi har zoom samtal på 60 min. Du kommer få praktiska verktyg och övningar samt kontakt på mejl mellan sessionerna som skapar förändring både på insidan och på utsidan.
Under hela programmet kommer du att tilldelas både teoretiska och praktiska hemuppgifter att utföra mellan sessionerna.

När: Coaching med 5 sessioner utspridda över perioden. Varje session är 60 minuter lång.

Var: Coachingen sker över Zoom

Hur: Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar. Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

Pris: 9.500kr exkl. moms för företag.

För mer information och bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

Program:

  • Vad är ditt syfte i livet? Vad drömmer du om att uppnå?
  • 5 fristående sessioner á 60 min via Zoom
    Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar.
    Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

För mer info & bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

KOMMANDE EVENT