Ett program för att se klarare på dig själv, dina tankar och känslor för att upptäcka din sanna natur.

Står du inför ett vägval, vill du göra en förändring i ditt liv fast vet inte hur, behöver du skapa balans mellan arbete och privatliv? Vill du leva ett liv fyllt av glädje och beslut som fattas från hjärtat!

Tillsammans undersöker vi din förmåga att ta eget ansvar för ditt liv och frigöra din fulla potential för att nå de mål och skapa det liv som du önskar. En session kan bestå av samtal, skrivövningar, meditation eller andra övningar som anpassas efter dina behov och din väg.

Du blir mer medveten om dig själv och uppmärksam på vad du kan påverka. Vi jobbar med ditt liv i sin helhet och speglar både dina styrkor och svagheter. Vi synliggör vad du lägger din energi på och arbetar med de mål du ställer upp.

Från detta paket av sessioner får du också en djupare koppling till din personliga plan, en mer intim upplevelse av ditt unika uttryck för dig själv och en tydlig bild av de specifika steg som du behöver ta.

Vi har zoom samtal på 60 min en gång per månad. Du kommer få praktiska verktyg och övningar samt kontakt på mejl mellan sessionerna.

Pris: 16.500kr exkl. moms för företag.

För mer information och bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

Program:

  • 6 fristående sessioner á 60 min via Zoom
    Individuella samtal, hemuppgifter och övningar.

  • Mailsupport mellan tillfällena

För mer info & bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

KOMMANDE EVENT