Ett program för att se klarare på dig själv, dina tankar och känslor för att upptäcka din sanna natur.

Tillsammans undersöker vi din förmåga att ta eget ansvar för ditt liv och frigöra din fulla potential för att nå de mål och skapa det liv som du önskar. En session kan bestå av samtal, skrivövningar, meditation eller andra övningar som anpassas efter dina behov och din väg.

Du blir mer medveten om dig själv och uppmärksam på vad du kan påverka. Vi jobbar med ditt liv i sin helhet och speglar både dina styrkor och svagheter. Vi synliggör vad du lägger din energi på och arbetar med de mål du ställer upp.

Från detta paket av sessioner får du också en djupare koppling till din personliga plan, en mer intim upplevelse av ditt unika uttryck för dig själv och en tydlig bild av de specifika steg som du behöver ta.

Vi har ett zoom samtal på 90min. Varje vecka har vi ett möte över mail där du skriver ner vad du gjort under veckan och vad som kommit upp.

Vid ett tillfällen under programmet ses vi om det är möjligt för fysisk session på 2 h, dessa ingår ej i priset. Du ansvarar för att boka dessa på bokadirekt.

Program:

  • 6 fristående sessioner á 90 min via Zoom
    Individuella samtal, hemuppgifter och övningar.
  • Mailsupport mellan tillfällena

För mer info & bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

KOMMANDE EVENT

Shakti Power Festival 2022
Shakti Power Awakening Retreat i Indien Kerala