Skapa ditt drömliv. Lev det liv Du vill leva!

Står du inför ett vägval, vill du göra en förändring i ditt liv fast vet inte hur, behöver du skapa balans mellan arbete och privatliv? Vill du leva ett liv fyllt av glädje och beslut som fattas från hjärtat!

Vi har fem coachingsessioner utspridda över ca fem månader med fokus på att skapa den förändring du längtar efter i ditt liv
Tillsammans undersöker vi hur du kan frigöra din fulla potential för att nå de mål och skapa det liv som du önskar. En session kan bestå av samtal, skrivövningar, meditation eller andra övningar som anpassas efter dina behov och din väg.

Du blir mer medveten om dig själv och uppmärksam på vad du kan påverka. Vi synliggör vad du lägger din energi på och arbetar med de mål du ställer upp.

Från detta paket av sessioner får du också en djupare koppling till din personliga plan, en mer intim upplevelse av ditt unika uttryck för dig själv och en tydlig bild av de specifika steg som du behöver ta.

Vi har zoom samtal på 60 min. Du kommer få praktiska verktyg och övningar samt kontakt på mejl mellan sessionerna som skapar förändring både på insidan och på utsidan.

När: Coaching med 5 sessioner utspridda över perioden. Varje session är 60 minuter lång.

Var: Coachingen sker över Zoom

Hur: Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar. Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

Pris: 9.500kr exkl. moms för företag.

För mer information och bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

Program:

  • Vad är ditt syfte i livet? Vad drömmer du om att uppnå?
  • 5 fristående sessioner á 60 min via Zoom
    Individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar.
    Mellan sessionerna kan du maila mig för att ställa frågor och bolla tankar.

För mer info & bokning kontakta mig på annelie@joy4life.se

KOMMANDE EVENT