Laddar Kurser/Retreater
I mjuk, sinnlig, kärleksfull feminin energi öppnar vi upp för helande & härlig livskraft

Välkommen till en magisk resa av självupptäckt och tillväxt, där vi bjuder in dig till en unik kvinnocirkel – en plats för autentiska möten och för att omfamna den gudinna som bor inom dig.

Denna resa handlar om att bli fri att vara i din kvinnlighet på ett autentiskt och kraftfullt sätt. Det handlar om att utforska, upptäcka och omfamna den unika kvinnliga essensen som bor inom dig.

Genom att släppa gamla präglingar och mönster kan du öppna upp för din kreativitet, din inre kraft och din själs syfte. Det är en resa mot självupptäckt och självförverkligande som ger dig möjligheten att stråla i din fulla potential.

Så låt oss tillsammans kliva in i detta äventyr. Låt oss frigöra, helande och återskapa. Det är dags för dig att vara fri och leva i din fulla blomstring. Välkommen till en resa av självkärlek, styrka och upplysning, där du kan återta kontrollen över din egen kvinnlighet och skapa ett liv som är sant för dig själv.

I denna transformerande cirkel samlas vi som systrar för att göra en inre resa tillsammans, djupt in i vår feminina essens och längtan. Här skapar vi en trygg och kärleksfull gemenskap där du får vara helt dig själv och njuta av varje stund.

För dig som är redo att dedikera dig till din egen blomstring och växt, erbjuder vi fyra möten där vi utforskar och praktiserar genom ceremonier, meditation, energiarbete, kroppsövningar, röstuttryck, wombhealing, musik och rörelse. Det handlar om att fördjupa dig i din kraft, vilja, integritet, sexualitet, livslust och känslor – en resa till att utforska, omfamna, expandera, älska och dyrka hela dig!

Denna kvinnocirkel är en plats för gemensam utforskning, delning och expansion – både som individer och som kvinnor. Låt oss växa och stärkas tillsammans på denna magiska resa mot vår inre kraft!

I denna cirkel får du möjlighet att djupdyka i ditt eget inre, utforska din själ och skapa en starkare koppling till din andliga sida. Vi står tillsammans i en trygg och stöttande miljö där varje kvinnas röst och erfarenhet är viktig.

Min önskan är att stödja dig att möta dig själv på djupet och öppna upp för dina längtan, önskningar och drömmar. Vi skapar ett rum där du kan blomstra och stråla i din sanna gudinnepotential!

Lite av innehållet:

  • Sharing

  • Meditationer

  • Wombhealing

  • Din kreativa kraft. Skala av och ömsa det skinn som vi har växt ur.

  • Passion & njutning

  • Väck vildkvinnan inom dig.

  • Medveten beröring

  • Väck din urkraft

FAKTA

Mmmmmm, Kvinna, du kan, du vill, du har, du är!

I den mjuka, sinnliga, kärleksfulla feminina energin öppnar vi upp för helande och härlig livskraft.

När:
Nästa grupp startar 19 Sep.

Det är begränsat antal platser för att skapa en intim cirkel,

Tider: Torsdagar kl 18.30- 21.00

Var: Joy4Life Norrlandsgatan 40 i Stockholm

Pris: 4444kr

Anmälan: Anmälan är bindande, kan överlåtas innan kursstart. Du anmäler dig till alla tillfällena  Anmäl dig här →

Betalning: Du kan betala via vår webbshop med Swish, Klarna eller faktura från Joy4Life i våran webbshop →
Om du vill betala kontant eller via bankgiro, kontakta mig

Din plats är säkrad först vid betalning av kursavgiften. Läs våra bokningsregler då anmälan är bindande.

Om Annelie

Jag har med mig många olika kompetenser och mycket erfarenhet, fast jag drivs av energi och att finna din potentiella kraft. Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning. Idag är jag ärlig mot mig själv och jag älskar livet, fast jag har under många år i mitt liv mött många och kämpiga utmaningar. Jag har alltid brunnit för att guida människor att hitta sin egen resa i livet.

Älskar att inspirera människor till att våga leva sin sanning. Jag arbetar med hjärtats medicin. Jag  älskar att lära, utmana och leva. Älskar att vara kvinna, ja helt enkelt älskar jag att leva.

Jag  är en livscoach som andas, skriker, gråter och skrattar med sina klienter, mer info om Annelie här →