Sensuellt & Magiskt retreat med Joy4Life & Wildherbarista

Vill du uppleva mer kärlek, mer kontakt med din sexuella kraft i relation med dig själv och andra? Detta är ett retreat där vi verkligen får blomma ut, stärka självkänslan och ta plats i våra liv med hela oss själva. Vill du uppleva mer livslust, kraft och en flödande sensuell sexualitet?

Då är denna långa härliga helg för dig!

Sensuellt & magiskt är en lång helg och är ett retreat för kvinnor & icke binära som vill nå ännu mer kontakt med sin kraft, självförtroende, lekfullhet och leka med sitt syfte att vara här på jorden genom att använda hela sin sexuella magi. Vi kommer guida er, hålla er när ni går djupt, djupt in till hemligheters hemlighet. Genom olika övningar, ritualer och ceremonier kommer vi lämna ifrån oss skuld, skam och stagnation för att kunna föda fram mjukhet, lekfullhet, kraft, kreativitet, vildhet och mer självkärlek. Övningarna och ceremonierna är sammansatta för att ge förståelse och helande av alla dina aspekter. Du kommer kunna stärka dina relationer, fördjupa kontakten med din kropp och frigöra din sexuella kraft.

Du kommer få :

🌟 Fördjupa din livskraft och dröm
🌟 Tantriska nycklar för att öppna upp kroppen för ännu mer njutning
🌟 Nå djupare nivåer av njutning genom öppenhet och närvaro.
🌟 Tryggt och hållet genom hela helgen.
🌟 Aktivera din njutnings essens
🌟 Ge näring till din livskraftsenergi
🌟 Sinnliga, sensuella & erotiska beröringsövningar
🌟 Gränssättning
🌟 Skratt & energi orgasmiska meditationer & ceremonier
🌟 Womb & Yoni healing med dearmorering
🌟 Dans til you drop
🌟 Breathwork med fokus på njutning
🌟 Snippsauna
🌟 Ceremonier med de fyra elementen
🌟 Skogens medicin

Det här retreat är för dig som har vandrat ett tag på jorden och kommit en bit in på din personliga resa och nu önskar gå ett steg djupare in i de sexuella mysterierna. Varmt välkommen till ett retreat där DU får blomma ut, stärka självkänslan och ta plats i ditt liv med hela dig.

OM ANNELIE & REBECCA

Annelie Hellström – Joy4Life

Annelie är medicinkvinna som jobbat med energimedicin och shamanism i många år.
Hon arbetar sedan länge med det ständigt fullbokade årsprogrammet Hjärtats Medicin och festivalerna/cirklarna Shakti Power. Annelie har med sig många utbildningar inom energiarbeten, trauma, kroppsterapi, nlp, sexuell healing och hennes drivkraft är energi som finns där för att stödja folk att finna sin potentiella kraft. På hennes studio i Sthlm erbjuder hon Yonimassage, Glittrande Yonistunder, Dearmoringing och Hjärtats Medicin samt plantmedicin ceremonier.
Annelies kall är att vara här på jorden för att kunna vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer. Genom Annelies arbete väcks du till full livskraft.

Rebecca Tiger – Wildherbarista

Rebecca är naturprästinna, örthäxa och fanatisk folkbildare inom vaginal hälsa arbetar hon med att både utbilda och skapa opinion för fittan och hennes rättigheter. En stor del av Rebeccas arbete handlar om att skapa, guida och hålla ceremonier, att skapa rum för magisk arbete och läkning. Rebecca jobbar med nordiska traditioner och håller i den treåriga utbildningen Jordprästinna. En stor del av Rebeccas arbete rör sig i att återskapa och återknyta till den kvinnliga sexualiteten, att släppa fram det som varit förtryckt, återhållet och skuldbelagt genom att kliva djupare in i blodmysterier, sexuell magi och förmödrars makt.

KURSGÅRD & RETREAT

Skeppsudden är en sekelskiftesgård med anor från 1700-talet. Kursgården ligger vid Bråvikens södra strand, mitt emot Kolmårdens djurpark, 2 mil från Norrköping och 15 mil söder om Stockholm.
Det natursköna och ostörda läget ger utrymme för både stillhet och utlevelse.Vid stranden finner du även Skeppsuddens egna brygga och en åttakantig vedeldad bastu med panoramafönster med en fantastisk utsikt ut över Bråviken.

KOMMANDE EVENT
Årsprogramt Hjärtats medicin
Shakti Power Dag Joy4life
Wombhealing & Rapé Fullmåneceremoni
Retreat Shakti Power Awakening Joy4life
Hjärtats medicin Expansion inifrån