Laddar Kurser/Retreater
Shakti Power ett kvinnoretreat med fokus på livskraft & njutning.

Sommaren är inte bara en årstid, det är en kallelse till förvandling och djupare visdom! Så varför inte omfamna den magiska kraften, solens strålar och naturens viskningar genom att delta i vårt Shakti Power sommarretreat? 🐍🧚

På Rasbo kursgård utanför Uppsala, den 4-7 juli 2024, bjuder vi in dig till en helg av djupgående transformation, frigörelse och njutning.
En weekend för dig att omfamna och fira kvinnlig kraft, vildhet och njutning liksom att fördjupa dig i din själs längtan och omfamna varje del av Dig.
En helg där hela Du får plats. Det här är inte bara ett retreat!
Det är en djup inre resa till ditt innersta där du får chans att återknyta kontakten med din essens, upptäcka dina dolda gåvor och bli mer av allt det som är Du!

Är du redo att ledas, omfamnas och transformeras med hjälp av hjärtats och livmoderns energi? ♥️🙏
Då är den här helgen för dig!

Tillsammans kommer vi att utforska kraften i att komma hem i kroppen och själen, att omfamna och äga vår kvinnlighet samt att öppna upp för mer glädje och djupare intimitet i våra liv.

Naturen och kroppen kommer att vara vår främsta lärare där vi kommer att låta dess visdom guida oss genom workshops och ceremonier som hyllar det sensuella, det sensitiva och det råa äkta.

Det här är en helg och en upplevelse utöver det vanliga som kommer att fördjupa kontakten med dig själv och världen omkring dig.
Så låt denna sommar vara startskottet för din egen resa mot självupptäckt och empowerment. Ta din plats på Shakti Power Sommarretreat och låt kraften från systerskap, det vilda och det feminina visa dig vad som är möjligt!🔥💃

I hela fyra dagar kommer vi resa tillsammans genom workshops och ceremonier. Vi kommer att hålla olika former av ritualer, hänga vid poolen, skratta och uppfyllas av kärlekens och hjärtats energi ♥️
Under den här helgen kommer du verkligen kunna blomma ut, stärka självkänslan så att du kan börja ta plats i ditt liv med hela dig.
Kom och dansa, njut, vila, lek, lär, släpp, fyll på, connecta, dröm, älska & hela, tillsammans med oss!

Under helgen kommer det att bjudas in till olika workshops, bland annat dessa:
🌸 Övningar för att väcka din livskraft, sexuella energin och för att lära dig mer om din kropps visdom
🌸 Cacao Ceremoni
🌸 Breathwork
🌸 Wombhealing
🌸 Shamanic dance journey/healing
🌸 Övningar i nervsystemsreglering
🌸 Rapé Ceremoni
🌸 Trumresa
🌸 Yoni Blessing
🌸 Tantraövningar
🌸 Eldceremoni
🌸 Skogsbad & Mindfulness
🌸 Poolhäng
🌸 Sharings
🌸 Yoga & Fascia Releaser
🌸 En nattceremoni under bar himmel för att komma närmare dig själv, din inre kompass och naturen.

Alla övningar syftar till att öppnar upp lite mer av DIG🔥

För vem är denna långa härliga helg?
För dig som längtar efter mer av dig själv. Den här helgen är för alla kvinnor som är nyfikna på att öppna upp sin kropp, sitt sinne och uppleva ännu mer av sin inneboende potential och enorma kraft.

SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE
”Nu har jag gått som i ett lyckorus en vecka!! O vet inte riktigt varför….? Vad var det som hände..? Varför känns allt så mycket lättare o varför mår jag så bra? Har till min förvåning börjat både dansa o sjunga med musiken på radion. Min man undrar när nästa retreat är 🙂 Tack finaste för en magisk helg!! Har rekommenderat till alla mina kvinnliga vänner att satsa en helg åt sig själv med ledning av den mest intressanta o inspirerande kvinnan jag känner!!! TACK ANNELIE”

”Jag tycker att helgen varit helt fantastisk! Det bästa av allt är känslan av att få bli mig själv fullt ut igen. Helgen var så mycket mer än vad jag anat, underbar hemlagad och eko mat och stärkande härliga möten med alla kvinnor. Tack!”
”Jag är såå glad att jag gav mig själv denna helg. Annelie höll space för mig och hela gruppen, hon leder och håller hela helgen i sådan vacker, lekfull och kraftfull energi.”

Utställare kommer för att erbjuda försäljning av hantverk, produkter och behandlingar m.m.

Festival Program, klicka här →

FAKTA

Program för 4-7 juli kommer inom kort

Datum: 4-7 juli 2024

Tid: Sommarretreaten börjar torsdag 15.00 och avslutas på söndag 16.00

Plats: Rasbo kursgård

Ingår: I priset ingår helpension med vegetarisk & glutenfri mat lagad med omtanke, närvaro och kärlek.

Pris:
Del i dubbelrum 7400kr
Du kan säkra din plats här webbshop →

Företag: Önskar du betala som företag tillkommer moms.
Kontakta Annelie på annelie@joy4life.se

I priset ingår vegansk kost, del i dubbelrum samt fri parkering.
torsdag middag
fredag frukost, lunch och middag.
lördag frukost, lunch och middag.
söndag frukost och lunch.
tillgång till café

Det är mycket begränsat antal platser.

Anmälan är bindande  Anmäl dig här →
Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Betalning: Du kan betala säkert med Swish, Klarna eller faktura från Joy4Life i våran webbshop →

Avbokning: Anmälan är bindande och återbetalas ej.

Bokningsregler →

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Team Shakti Power

OM TEAMET

Annelie Hellström “Joy4Life”
Annelie är medicinkvinna som jobbat med energimedicin och shamanism i många år.
Hon arbetar sedan länge med det ständigt fullbokade årsprogrammet Hjärtats Medicin och festivalerna/cirklarna Shakti Power. Annelie har med sig många utbildningar inom energiarbeten, trauma, kroppsterapi, nlp, sexuell healing och hennes drivkraft är energi som finns där för att stödja folk att finna sin potentiella kraft. På hennes studio i Sthlm erbjuder hon Yonimassage, Glittrande Yonistunder, Dearmorering och Hjärtats Medicin samt plantmedicin ceremonier.
Annelies kall är att vara här på jorden för att kunna vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer. Genom Annelies arbete väcks du till full livskraft.

Ella Lundqvist
Ella kliver in med sin mjuka och kraftfulla energi, sensualitet och jordade närvaro.
Hon är Certifierad i Dearmouring & Wombhealing, Yoga på kroppens villkor, Breathwork, Trauma Recovery Coach och Somatic Tantra Coach. Hon använder sig även av tekniker från meditation, mindfulness, shamanism, ekopsykologi, dans, embodiment och ljud för att öppna upp än mer. Ella har också en tidigare bakgrund som jurist och är utbildad friluftsguide.
Som person är Ella närvarande, jordad, nyfiken och lekfull. Hon slutar aldrig att fascineras över kroppens egna språk och dess visdom. Hon älskar att vara kvinna liksom att vistas i de magiska space som uppstår när just kvinnor samlas.
Att bevittna kvinnor som tar tillbaka sin magiska urkraft är bland det vackraste som finns

Manja Yael Itskovskaya
Utforska världen av shamansk healing, tantra och ceremonier med Manja något som hon kallar för ”tantrisk shamanism”.
Hennes passion ligger i att arbeta med kvinnokroppen, healing av sensualitet och kvinnokraft, genom ceremonier, naturliga ritualer, kvinnomysterier, shamanska trumresor. Ett space där kvinnor kan samlas ihop i en vacker kvinnocirkel, slappna av och stödja varandra i glädje och sorg, dansa, hylla livet och bara vara sig själv. Hon skapar en fristad, ett tempelrum där kvinnor kan öppna sina hjärtan och kroppar, återupptäcka sin sacred sexuality och fördjupa sig i livets magi.

Hon är diplomerad i Shamansk Dearmorering och Wombhealing, samt initieringar i olika shamanska traditioner och Mexikanska kvinnoceremonier, leder hon blessingway och healing ceremonier för kvinnor i samband med födelse. Hon brinner för att hjälpa kvinnor komma tillbaka till sina rötter, till sin naturliga kraft och sensualitet, att leva livet i njutning och gemenskap. Gör dig redo att följa med på en inre resa, där vi hedrar kvinnocirkeln, dansar, föder liv och stödjer varandra genom glädje och sorg. Välkommen till Manjas workshops som kommer att föra dig närmare din sanna essens.

Anna Forsberg
Anna har utforskat och fått förståelse för de vackra, men ibland svåra, aspekterna av den inre resan. Hon följer själv passionerat hjärtats väg. Genom modet att vara sårbar och äkta närmar hon sig acceptans och kraft för att skapa den förändring hjärtat visar henne på vägen.
Kinesiologi, NLP och healing i kombination med keltisk svetthyddetradion, toltekisk visdomslära och samisk shamanism är grunden hon utgår från i sitt utforskarskande av det mänskliga varandet. Hur vi kan skapa varaktigt helande och förändring i vår vardag till ett njutningsfullt liv i skönhet samskapat med jorden och alla dess riken.

Anna vill dela med sig av sitt autentiska själv och skapa en plats där människor kan känna sig trygga att utforska det sköra och att omfamna det med medveten acceptans och kärlek.

Anna Stillwell
Anna har gjort en resa från att vara svårt sjuk i cancer med flera autoimmuna sjukdomar till att leva livet fullt ut levande, i glädje och tacksamhet! Annas läkning har lett henne på en fascinerande resa där hon med stor passion utforskat naturens mediciner och holistisk hälsa.

Annas väg har försett henne med en gedigen kunskap och visdom om kroppens egen förmåga att läka. Vägen ledde henne tillbaka till hälsa, frihet och magi och hon lever nu i service för många andra människor som behöver, det just Anna har att ge.
Hon älskar att utforska alltifrån kvantfysik till djungelns mystiska mediciner och våra svenska skogars vilda magi. I naturen hämtar Anna inspiration och fyller på med såväl energi som själslig kunskap. Genom att utforska kroppens naturliga visdom stärker vi vår intuition och våra sinnen för en djupare kontakt till oss själva.

Med en bakgrund inom yoga, kallbad, bastu och helande ceremonier delar Anna sitt hjärta, sitt kall och sin magi. Anna hjälper andra att släppa taget om begränsningar och skam och öppna upp sig för mera frihet, kraft och livsglädje.

En av hennes workshops heter “Expandera dina sinnen och vildkvinnan inom dig”
Här bjuder Annar in till ”Expandera dina sinnen och vildkvinnan inom dig”, en resa av inre upptäckt och frigörelse där du tränar och expanderar dina sinnen och din intuition. Anna kommer även erbjuda individuella kambo sessioner.

Kali Falkoholt
Kali växte upp omgiven av naturens skönhet och konstens magi. Men det var först efter många år av själslig utforskning och vandring längs olika healingtraditioner som hennes sanna kall uppenbarades – tatueringskonsten.

För Kali är tatueringskonsten mer än bara att dekorera kroppen. Det är en kärleksfull koreografi av självuttryck och acceptans. Det handlar om att hjälpa varje individ att omfamna och att lära sig älska sin kropp som ett unikt konstverk, att se skönheten i varje kurva och linje.
”Varje tatuering är en berättelse om möten; möten med människor i deras djupaste sårbarhet, i deras mest glädjefyllda stunder.

Varje prick av bläck är en hyllning till det mänskliga själslivet, en lekfull påminnelse om skönheten i att vara levande och att varje ögonblick är värt att omfamna. Att få vara en del av den här resan är en gåva och en ära.”

Vi ser så fram emot att möta just dig i sommar!

RASBO KURSGÅRD

De som lagar maten åt oss på denna magiska plats arbetar för att skapa ett hållbart liv och vi kommer få avnjuta fantastiska och vegetariska måltider – en glädje både för ögat och gommen.

Rasbo Kursgård är delvis nybyggt, delvis nyrenoverat och har fräscha lokaler för både boende och samkväm. Endast 25 km öster om Uppsala och en timme från centrala Stockholm.

När solen värmer oss finns en svalkande pool samt en uppvärm källa.