Laddar Kurser/Retreater

Välkommen till en kväll i nymånens tecken.
Kom och låt oss samlas under den magiska skönheten av en nymåne för att hylla vårt inre ljus och vår kraft som kvinnor,

I en värld av ständig rörelse och förändring, låt oss stanna upp och förena våra själar i en stund av stillhet och reflektion. Tillsammans ska vi skapa ett rum fyllt av kärlek, styrka och förnyelse.

Denna afton har som intention att hjälpa oss att komma i kontakt med vår livmoders energi samt få budskap kring vad vi behöver släppa för att kunna hämta hem ännu mer av vår egen kraft.

Rapé är plantmedicin ifrån Amazonas djungel som har använts av Shamaner sedan urminnes tider. Rapé är ingen drog utan ren örtmedicin blandad med kärlek ifrån amazonas Schamaner, som är laglig här i Sverige och den ger heller inga hallucinationer. Du väljer själv om du vill ha rapé eller bara vara med i ceremoni.

Rapén renar bla ifrån tung energi, negativitet, frigör stress, gamla tankebanor, hjärtöppning, grundar och öppnar upp för ditt högre medvetande.

Den innehåller helig Tobak och aska ifrån andra örter med medicinsk effekt på den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen.

Rapén jobbar för vårat tempel kroppen och för klarhet i det seendet vi människor har igenom tredjeögat.
Vi skapar ett rum fyllt av liv, värme och energi. Vi samskapar denna afton.

Endast kvinnor är välkomna denna afton. Med erfarenhet eller utan erfarenhet.

FAKTA

Datum: 6 juni

Tid: 18.00-21.00

Plats: Joy4Life Norrbackagatan 40, 113 43 Stockholm

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 850 kr, moms tillkommer för företag.

Anmälan är bindande  Anmäl dig här →
Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Betalning: Du kan betala säkert med Swish 1235267232 eller bankgiro 466-4652 . Alt Klarna eller faktura från Joy4Life i våran webbshop →

Avbokning: Anmälan är bindande och återbetalas ej. Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Bokningsregler →