Laddar Kurser/Retreater
Sensuellt & Magiskt retreat med Joy4Life & Wildherbarista

Är det inte dags att vara sitt eget påskägg? Creme on top of that cake?

Vill du uppleva mer kärlek, mer kontakt med din sexuella kraft i relation med dig själv och andra?

Vill du uppleva mer livslust, kraft och en flödande sensuell sexualitet?

Vill du komma i kontakt med mer magi, mer sexmagi, mer naturmagi i ditt liv?

Då är denna långa härliga helg för dig!

Detta är ett retreat där vi verkligen får blomma ut, stärka självkänslan och ta plats i våra liv med hela oss själva.

Sensuellt & magiskt är en lång helg och är ett retreat för kvinnor & icke binära som vill nå ännu mer kontakt med sin kraft, självförtroende, lekfullhet och leka med sitt syfte att vara här på jorden genom att använda hela sin sexuella magi. Vi kommer guida er, hålla er när ni går djupt, djupt in till hemligheters hemlighet.

Genom olika övningar, ritualer och ceremonier kommer vi lämna ifrån oss skuld, skam och stagnation för att kunna föda fram mjukhet, lekfullhet, kraft, kreativitet, vildhet och mer självkärlek. Vill du vara med och återförtrolla världen med oss?

Övningarna och ceremonierna är sammansatta för att ge förståelse och helande av alla dina aspekter. Du kommer kunna stärka dina relationer, fördjupa kontakten med din kropp och frigöra din sexuella kraft.

Du kommer få :

🌟 Fördjupa din livskraft och dröm
🌟 Tantriska nycklar för att öppna upp kroppen för ännu mer njutning
🌟 Nå djupare nivåer av njutning genom öppenhet och närvaro.
🌟 Tryggt och hållet genom hela helgen.
🌟 Aktivera din njutnings essens
🌟 Ge näring till din livskraftsenergi
🌟 Sinnliga, sensuella & erotiska beröringsövningar
🌟 Gränssättning
🌟 Skratt & energi orgasmiska meditationer & ceremonier
🌟 Womb & Yoni healing med dearmorering
🌟 Dans til you drop
🌟 Breathwork med fokus på njutning
🌟 Ceremonier med de fyra elementen
🌟 Skogens medicin och ceremoni
🌟 Kunskap om cyklisk kraft och årshjul

Det här retreat är för dig som har vandrat ett tag på jorden och kommit en bit in på din personliga resa och nu önskar gå ett steg djupare in i de sexuella mysterierna. Varmt välkommen till ett retreat där DU får blomma ut, stärka självkänslan och ta plats i ditt liv med hela dig.

FAKTA

När: 28-30/3 2024

Tider: Start torsdag 17.00 Avslut lördag 14.00

Var:  Björnbacka Retreatcenter, läs mer nedan.  Hur du kommer dit…

Pris: 7900 kr inkl kost & logi.

Betalning: Du kan betala säkert med Swish, Klarna eller faktura från Joy4Life i våran webbshop →

Din plats är säkrad först vid betalning av kursavgiften. Läs våra bokningsregler då anmälan är bindande.

Vi som håller detta är:Annelie Hellström Joy4Life och Rebecca Tiger Wildherbarista.

Om Annelie

Annelie är medicinkvinna som jobbat med energimedicin och shamanism i många år.
Hon arbetar sedan länge med det ständigt fullbokade årsprogrammet Hjärtats Medicin och festivalerna/cirklarna Shakti Power. Annelie har med sig många utbildningar inom energiarbeten, trauma, kroppsterapi, nlp, sexuell healing och hennes drivkraft är energi som finns där för att stödja folk att finna sin potentiella kraft. På hennes studio i Sthlm erbjuder hon Yonimassage, Glittrande Yonistunder, Dearmoringing och Hjärtats Medicin samt plantmedicin ceremonier.
Annelies kall är att vara här på jorden för att kunna vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer. Genom Annelies arbete väcks du till full livskraft.

Om Rebecca

Rebecca är jordprästinna, örthäxa och hängiven folkbildare inom kvinnors hälsa hon arbetar hon med att både utbilda och skapa opinion för fittan och hennes rättigheter. En stor del av Rebeccas arbete handlar om att skapa, guida och hålla ceremonier, att skapa rum för magisk arbete och läkning. Rebecca jobbar med nordiska traditioner och håller i den treåriga utbildningen Jordprästinna samt ettåriga ceremoniella vandringar för att återknyta till naturen.  En stor del av Rebeccas arbete rör sig i att återskapa och återknyta till den kvinnliga sexualiteten, att släppa fram det som varit förtryckt, återhållet och skuldbelagt genom att kliva djupare in i blodmysterier, sexuell magi och förmödrars makt. Hon driver även podcasten Förmödras Makt.

KURSGÅRD BJÖRNBACKA RETREATCENTER

Njutningen är enkel på vackra Björnbacka tack vare de smakfullt inredda rummen med öppna spisar. Det hela präglas av en unik och genuin ”hemma-hos-känsla” som garanterat får er att känna er avslappnade och välkomna.

Björnbacka ligger mitt i naturen med öppna fält, sjöar, naturreservat och många trollska skogsleder att upptäcka. Utomhusatmosfären är sagolik med Björnbackas lummiga och prunkande trädgård, terrasser, pergolas, gömda små uterum och vrår, fruktträdgårdar, odlingar, lantliga vyer, växthus m.m. Bastun, poolen och jacuzzin ramar in spaavdelningen.

Bada i den vackra sjön Uttran som ligger en kort promenad bort.