Laddar Kurser/Retreater
Varmt välkomna till en afton för kvinnor.

En afton för kvinnor då vi bjuder in till djupare kontakt med vår sexuella energi dvs livsenergi. När den är i balans, upplever vi ännu mer njutning under sex och till livet. Vi upplever oss mer trygga, självsäkra och har en starkare livskraft. Vilket ofta leder till mer nyfikenhet och öppenhet för kärlek och närhet.

Så denna afton kommer vi omfamna din unika kraft, sårbarhet, livsenergi och öppna upp din sexualitet, som är starkt kopplad till din livsenergi. En afton för att bjuda in mer njutning och liv på levets vandring.

Denna afton behöver du aldrig ta av dig några kläder. Det kommer vara övningar där du kan välja att vara mer eller mindre påklädd. Vi skapar ett säkert och hållet space för att varsamt utforska din unika essens. Övningarna är med dig själv och för dig själv.

Endast kvinnor är välkomna denna afton. Med erfarenhet eller utan erfarenhet.

FAKTA

Datum: 6 december

Tid: 18.00-21.00

Plats: Joy4Life Norrbackagatan 40, 113 43 Stockholm

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 950 kr, moms tillkommer för företag.

Företag: Önskar du betala som företag tillkommer moms.
Kontakta Annelie på annelie@joy4life.se

Anmälan är bindande  Anmäl dig här →
Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Betalning: Du kan betala säkert med Swish 1235267232 eller bankgiro 466-4652 . Alt Klarna eller faktura från Joy4Life i våran webbshop →

Avbokning: Anmälan är bindande och återbetalas ej. Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Bokningsregler →