Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg.

Early Bird pris 6400kr fram till 1/5
Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg med fokus på livskraft och njutning.

Med stor glädje välkomnar vi dig att ta din plats på denna sommarretreat för glädje, djupare intimitet och magi den 4-7 juli 2024 på Rasbo kursgård utanför Uppsala En lång helg för hela dig! Kom och upplev kraften i att komma hem under denna kvinno helgretreat.
Detta är retreatet där du får uppleva kvinnokraft på en helt ny nivå.
Den här helgen är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna. Under det här helgen blir du inbjuden att att återta kontakten med din livskraft och njutning,

Den här helgen är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

I en magisk miljö får du möjlighet att sakta ner och resa inåt, att återvända hem till dig själv – där du har alla dina svar. Samtidigt stöder processen och systerskapet dig att öppna upp utåt och ta mer plats med din kraft i världen.

Retreaten hjälper dig att fördjupa kontakten med din livmoder och väcka Shakti till liv. Shakti är den feminina energin som ger liv och rörelse. Vi använder redskap för att befria dig från tung energi som håller dig tillbaka och frigör spänningar och blockeringar som hindrar flödet, så att Shakti kan andas och pulsera fritt i din kropp.

Vi gör ritualer och ceremonier för att berika ditt liv, skapa mer glädje och en fördjupad kontakt med dig själv. I trygghet och sårbarhet blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Det blir en vacker möjlighet att vila i mer tillit och kärlek, både för dig själv och andra.

I hela fyra dagar kommer vi resa tillsammans genom workshops och ceremonier, breathwork, jobba med den sexuella energin, sång, dans, poolhäng, skratt, kraft, kärlek.
Kom och dansa, njut, vila, lek, lär, släpp, fyll på, connecta, dröm, älska & hela, tillsammans med oss!
Något som är viktigt för oss arrangörer är att det finns en röd tråd av trygghet. När kroppen känner sig trygg öppnar den upp för hjärtats medicin helt utan tvång, och från den platsen kan vi i mjukhet släppa på sådant som inte tjänar oss längre.
Ett sommarretreat för att komma samman i gemenskap, utforskande, läkning, systerskap, skratt och kraft
Retreaten syftar helt enkelt till att frigöra din livsenergi så att du kan bli mera DU och låta din unika kraft berika världen!

Du kommer bli serverad vacker, god hälsosam mat som ger dig ny livsenergi. Inspireras till att se på dej själv och andra med mer tillit och kärlek.

Vi kommer ha ritualer som kan berika ditt liv och ge dig mer glädje och fördjupad kontakt med dig själv.

Du kommer att få ta del av:

  • Övningar för att väcka din livmoderskraft
  • Få kontakt med din urkraft
  • Cacaoceremoni & breathwork
  • Soundhealing
  • Feminin energi
  • Trumresor

  • Yoga
  • Healing

  • Sharing
  • Poolhäng

Låta kreativiteten få komma fram genom skapande, dans och meditation.

Vi kommer att göra övningar som öppnar upp lite mer av DIG.

För vem är denna helg? För dig som längtar efter mer av dig själv. Helgen är för alla kvinnor som är nyfikna på att öppna upp sin kropp, sitt sinne och uppleva ännu mer av sin inneboende potential och enorma kraft.

SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE

Nu har jag gått som i ett lyckorus en vecka!! O vet inte riktigt varför….? Vad var det som hände..? Varför känns allt så mycket lättare o varför mår jag så bra? Har till min förvåning börjat både dansa o sjunga med musiken på radion. Min man undrar när nästa retreat är 🙂 Tack finaste för en magisk helg!! Har rekommenderat till alla mina kvinnliga vänner att satsa en helg åt sig själv med ledning av den mest intressanta o inspirerande kvinnan jag känner!!! TACK ANNELIE

Jag tycker att helgen varit helt fantastisk! Det bästa av allt är känslan av att få bli mig själv fullt ut igen. Helgen var så mycket mer än vad jag anat, underbar hemlagad och eko mat och stärkande härliga möten med alla kvinnor. Tack!

Jag är såå glad att jag gav mig själv denna helg. Annelie höll space för mig och hela gruppen, hon leder och håller hela helgen i sådan vacker, lekfull och kraftfull energi.

KURSGÅRDEN

Kursgård är en fridfull oas belägen endast en timmes bilresa från Stockholm. Platsen är inbäddad i naturen, omgiven av skogar och vidsträckta fält.

Den första tingen du möts av när du anländer är lugnet och friden som genomsyrar området. Kursgården är designad för att skapa en avkopplande och inspirerande miljö.

För den som söker värme och avkoppling finns en vedeldad tunna där du kan sitta och njuta av den stjärnklara himmelen. Det är en plats för samtal och gemenskap, där du kan dela erfarenheter och skapa starka band med andra deltagare.

Kursgården erbjuder även en inbjudande pool där du kan simma och koppla av. Oavsett om det är soligt eller en stjärnklar natt, ger poolen dig en möjlighet att förlänga din kontakt med naturen och vattnet.

Här är det inte bara kroppen som får näring, utan även själen. Vi har skapat en atmosfär som uppmuntrar till personlig tillväxt och reflektion. Med olika kurser och workshops inom områden som mindfulness, personlig utveckling och hälsa, hjälper vi dig att utforska olika aspekter av ditt välbefinnande.

Välkommen till en plats där du får vara hela dig själv och ladda både kropp och själ. En plats där naturen och människan möts i perfekt harmoni för att skapa en minnesvärd och meningsfull upplevelse.

KOMMANDE EVENT