Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

juni 2020

Boka Behandling i Göteborg – Fullbokad

24 juni - 27 juni
Joy4life Göteborg, Wrangelgatan 11
Göteborg, 416 62 Sverige
+ Google Map
Dearmorering - Healing - Yonimassage - Joy4Life

Är du trött på att vara trött? Här finner du behandlingar som ger dig kraft och energi.

Boka Behandling i Göteborg:
Dearmorering/de-armouring och Yoni de-armouring
Healing med läkande oljor
Transformerande healing
Livmoders wombhealing/massage
Parsession/dearmorering

Mer information »

juli 2020

Shakti Power Awakening

31 juli @ 18:00 - 2 augusti @ 16:00
Nangilima / Shawake, Svedjan 115
Österbybruk, Östhammar 74892 Sverige
+ Google Map
4400kr

Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg. Den här helgen är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

I en magisk miljö får du möjlighet att sakta ner och resa inåt, att återvända hem till dig själv – där du har alla dina svar. Samtidigt stöder processen och systerskapet dig att öppna upp utåt och ta mer plats med din kraft i världen.

Mer information »

augusti 2020

Trumresa, rape’ ceremoni & shamanskhealing

9 augusti @ 17:00 - 20:00
Touch Center / Joy4Life, Väringgatan 25
Stockholm, 11333
+ Google Map
550kr

Du är välkommen att uppleva en shamansk trumresa / ceremoni tillsammans med oss och våra fantastiska andliga hjälpare, medicinmän och medicinkvinnor. Denna ceremoni välkomnar vi Rapén in i cirkeln.

Rape’ är ingen drog utan ren örtmedicin blandad med kärlek ifrån amazonas Schamaner, som är laglig här i Sverige och den ger heller inga hallucinationer. Du väljer själv om du vill ha rapé eller bara vara med i ceremoni.


Mer information »

september 2020

Boka behandling i Göteborg

15 september @ 08:00 - 17 september @ 17:00
Joy4life Göteborg, Wrangelgatan 11
Göteborg, 416 62 Sverige
+ Google Map
Dearmorering - Healing - Yonimassage - Joy4Life

Är du trött på att vara trött? Här finner du behandlingar som ger dig kraft och energi. Dearmorering/ de-armouring och Yoni massage / dearmorering är en intensiv healingprocess som lösgör det förflutnas grepp i kroppen, friger och expanderar livsenergi och stimulerar vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften får flöda fritt i kroppen. Yoni massage / de-armouring Dearmorering ingår om du önskar det. Healing med…

Mer information »

Shamansk dearmorering & wombhealing – Årsprogram 2020 Fullbokad

18 september @ 10:00 - 20 september @ 16:00
Gaia Life, Gamla Tostaredsvägen 210,
Fjärås, Fjärås 43974 Sverige
+ Google Map

Shamansk dearmorering & wombhealing - Årsprogram. Fem helger med djup shamansk kunskap om dearmorering, livsenergi, sexualitet, relationer & människan.

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation.

Mer information »

november 2020

Shakti Power Awakening – Retreat i Varkala i Södra Indien

12 november @ 10:30 - 22 november @ 16:00
Varkala beach Kerala, Varkala
Kerala, Kerala Indien

Välkommen till ett tio dagar långt retreat som bjuder in dig till en djupare kontakt med dig själv, härlig samvaro och egentid.
Tio dagar med bodywork, dearmorering, sacred Yoni practices, yoga och ayurvediska behandlingar.

Den här retreaten är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

En skön och spännande resa till vackra Varkala, som ligger utefter en 60 mil lång palmkantad sandstrand i Indien, där du kan fördjupa kontakten med din livmoder, frigöra spänningar och blockeringar som hindrar flödet i din kropp och helt enkelt blir mera Du. Retreaten är för dig som längtar efter mer av dig själv, längtar hem till dig själv. För dig som vill sakta ner och vara ärlig med dig själv i dina uttryck och vända inåt, hemåt där du har alla dina svar. Förutsättningslöst blir du hörd och sedd – utan att bli dömd.

Vi kommer ha ritualer och ceremonier som kan berika ditt liv, ge dig mer glädje och en fördjupad kontakt med dig själv.
Du kommer bli serverad vacker, god hälsosam mat som ger dig ny livsenergi. Inspireras till att se på dej själv och andra med mer tillit och kärlek.

Mer information »

mars 2021

Shamansk dearmorering & wombhealing – Årsprogram

12 mars, 2021 @ 10:00 - 14 mars, 2021 @ 16:00
Gaia Life, Gamla Tostaredsvägen 210,
Fjärås, Fjärås 43974 Sverige
+ Google Map

Fem helger med djup shamansk kunskap om dearmorering, livsenergi, sexualitet, relationer & människan. Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv. Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Året…

Mer information »
+ Exportera evenemang