Shamansk dearmorering – Full body dearmouring

En djup helande behandling

Dearmorering / de-armouring är en intensiv healingprocess som lösgör det förflutnas grepp i kroppen, friger och expanderar livsenergi och stimulerar vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften får flöda fritt i kroppen.

Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv. Dearmorering hjälper dig att återknyta kontakten med ditt ursprung och påminna dig om att din kropp är helig. Vi utgår från helheten och utifrån var du befinner dig och vad din kropp är redo för att släppa taget om.

När du avlägsnar blockeringar, skuld, skam och gamla beteendemönster som inte längre tjänar dig kan du få en mer kärleksfull inställning till din kropp.

Det är en session där jag kombinerar samtal och olika läkande tekniker. Allting sker i lugn takt för att du ska känna dig avslappnad med allt som händer. Denna session är för dig som vill öppna upp för mer livskraft och energi fast ej upplever eller vill göra en yoni och lingam dearmorering.

Sessionen börjar med ett samtal och själva behandlingen går varsamt fram allt för att du ska känna dig lugn och trygg. Det är ett samspel där du hela tiden avgör om och när vi går vidare. Allt med största respekt för dig och mot dig.

Det är en djup helande behandling och är en kraftfull läkningsprocess.

Sessionen innehåller
* Inledande samtal
* Öppna upp kroppen och energin
* De-armorering
* Integrering / avslutande samtal

Efter en de-armouring upplever många
– Mer känslighet
– En större njutning av livet
– Återknyter kontakten med dig själv och din kropp

Priset för en session är:
120 min 2500 kr

Såååå glad och stolt över att vara med på denna sida <3 Där våra olikheter är en styrka. Our trusted practitioners near you. https://www.dearmouringarts.com
They all vary in skill, style and experience, but they are all 100% trusted by our team, and we feel confident to recommend them to you.

Feedback från en klient
Det känns som att jag skalat bort ett ganska tjockt lager av min “mur”! ?Dessutom känner jag mig piggare och det gör också att jag har lite mer energi till att intressera mig för andra, och då menar jag i situationer där det tidigare känts svårt att ta kontakt eller börja prata med folk. Jag har varken orkat eller velat, men nu känns det lite annorlunda – som att en ny nyfikenhet har fötts.