KÖPVILLKOR
När du gör en beställning på Joy4Life godkänner du även våra avbokningsregler samt vår hantering av personuppgifter. Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Personuppgifter
Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss vid din beställning och vi behandlar dessa uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen “GDPR”.

Genom att handla hos Joy4Life accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Joy4Life är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med GDPR lagrar och behandlar dina uppgifter.

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Betalleverantör
Vid genomförande av köp lagras förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: klarna, swish samt faktura från Joy4Life AB

Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Priser
Våra priser visas i SEK och inklusive moms.

Beställning
När du slutför din beställning får du inom kort en orderbekräftelse via email.
Orderbekräftelsen är ditt kvitto på att vi tagit emot din order och skickas ut automatiskt från vårt system. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer och spara den för eventuella kontakter med oss.
Skulle du mot förmodan inte få någon orderbekräftelse, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela oss så skickar vi en ny.
Alla beställningar som görs är bindande.

Betalning
Vi är uppkopplade mot KLARNA där du får flera betalningsmöjligheter. Du kan tryggt och säkert betala med kort, banköverföring, faktura 30 dagar eller dela upp din betalning efter vad som passar dig,

Vill du betala med SWISH går det att välja vid betalsätt. Slutför din beställning och betala summan till vårt swishnummer: 1236002844
Du kan även välja att få faktura från Joy4Life. Där tillkommer inga avgifter och du har 10 dagars betalningsvillkor.

Klarna Checkout – Du kan välja att betala med faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning. Klarna checkouts användarregler
Klarnas fakturor sänds till din e-postadress. Har du inte fått faktura inom de närmaste dagarna ber vi dig kontrollera att de inte hamnat i din skräpkorg – eller kontakta Klarna direkt, 08-120 120 10 eller info@klarna.se.

Genom att klicka på ”Betala” accepterar du avbokningsreglerna.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ändringar till de Allmänna Villkoren
Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Tvist och lagval
I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Företagsnamn: Hellström Joy4Life AB
Org nr: 556789-6955
Adress: Hedvig Charlottas väg 6 746 96 Skokloster