Joy4Life

Wombhealing

Helande och läkande av gamla sår och blockeringar.

Det är dags att läka vår livmoderkraft. En wombhealing session ger vi livmodern välsignelser och livmodern får en chans att läka på djupet. Det är en mycket djupgående womb-massage / healing som är helande. Under denna session jobbar vi med djupa sår, ev. trauman och transformerar de blockeringar som du bär i din womb / livmoder. Så din feminina skönhet kan ta plats inom dig.

Du blir berörd med djup närvaro, värme och respekt. I det här heliga rummet är allt välkommet och vi välkomnar hela dig- alla dina känslor, tankar, känslor, behov och önskemål. En livmoders healing inkluderar inte yonimassage

Genom att beröras under djup närvaro kan vårt nervsystemet läka från fysiska och emotionella trauman, vi kan släppa på blockeringar, djupa spänningar och det kan vara mycket helande för både kropp och själ. Låt den feminina livskraften flöda i dig.

När du tillåter dig själv att släppa de spänningar du bär på, tillåts din energi, och din blodcirkulation, att flöda som den ska i kroppen.

LIvmoders healing

LIvmoders healing

Kvinnans livskraft och kreativitet kommer mycket från livmodern och bäckenet. Healingen hjälper dig att återknyta kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv.

Du kan
– Uppleva läkning från gamla mönster
– Känn trygghet i din kropp, Tydlig och hälsosam livmoder energi bidrar till en djup känsla av jordning och tillhörighet i våra fysiska kroppar.
– Öka dina sexuella energier
– Öppnar upp för läkning/förlåtelse
– Få tillgång till mer av din kreativa energi och intuition

I det här heliga rummet är allt välkommet och vi välkomnar hela dig- alla dina känslor, tankar, känslor, behov och önskemål. Sessionerna skiljer sig väldigt mycket från person till person. En livmoders healing inkluderar inte yonimassage.

Tid 90 min 1900kr


När vi utsätter oss för bla stress, svåra upplevelser och fysiska påfrestningar kan det uppstå blockeringar och obalanser i chakrasystemet, som sedan kan leda till sjukdom.

Oljorna jag använder är kraftgivande gåvor från växtriket som verkar återställande på kropp, själ och sinne.