Medicinhjulet & hjärtats medicin

Varmt välkommen till denna utbildning till Energiterapeut som låter dig som vill, väcka  uråldriga minnen du har inom dig till liv.

Vi kommer bl.a.  arbeta utifrån shamansk lära med elementen jord, vatten eld och luft,  även kraftdjur, energiarbete, dearmorering, och sexualitet. Du kommer att få lära dig olika former av healing, åkallan, vad shamanism innebär, nlp, mindfulness, breathwork, frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster,trauma arbete, naturens mediciner, ancestralwork samt en hel del om etik och moral.

Oavsett om du kommer till den här Energiterapeut utbildningen för din egen personliga utveckling eller för att börja din utbildning till utövare kommer du att lära dig mycket om dina egna blockeringar och skuggsidor.

Utbildningen är dörren till att bli en mer medveten, fullt närvarande och medkännande varelse som är ett viktigt steg i din andliga utveckling.

Vi kombinerar teori, demonstrationer och ett överflöd av praktisk övning i energiarbete, kroppsläsning, triggerpunkter, spänningar och trauma arbete och att hålla space i ceremoniellt kontext.

RASBO KURSGÅRD

Patricia som lagar maten åt oss på denna magiska plats arbetar för att skapa ett hållbart liv och vi kommer få avnjuta hennes fantastiska och vegetariska mat – en glädje både för ögat och gommen.

Rasbo Kursgård är delvis nybyggt, delvis nyrenoverat och har fräscha lokaler för både boende och samkväm. Endast 25 km öster om Uppsala och en timme från centrala Stockholm.

När solen värmer oss finns en svalkande pool samt en uppvärm källa.

KOMMANDE EVENT