Transformerande healing

Öka livsenergi och din livskraft

Öppnar ditt hjärta för kärleken som hjälper dig att finna din egen Källa. Denna session ger djup personlig transformation som gör att din livsenergi frigörs, förnyas och uppdateras.  Transformerande healing är en djupverkande healing som transformerar tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen. Vi kan jobba med att transformera känslor och emotioner som orsakar obehag i kroppen. Ju mer öppen och redo du är till förändring desto kraftfullare blir din transformation.

Behandlingen erbjuder dig ett djupare möte med ditt inre sanna jag. Sessionen är en hand-på-läggningsbehandling som är kombinerad med coachning /personlighetsutveckling. I huvudsak går healingen ut på att energikroppen renas från “tung energi” som har skapat blockeringar, så att ett friare flöde av livsenergi sedan kan leda till ett helande av både din kropp och själ.

Behandlingen fungerar på många olika nivåer. Healing hjälper din kropp att komma ned i djup avslappning, tillbaka till ett naturligt självreglerande och självläkande tillstånd. Blockeringar och stagnationer i kroppen frigörs. Healingen verkar balanserande och stärkande och harmonierar energiflödet i hela din kropp.
Energinivån i kroppen höjs och ökar välbefinnandet på alla plan – fysiskt, känslomässigt, mentalt såväl som andligt. .

Sessionen går på djupet så att du kan höja din medvetenhet. En djupdykning in i ditt inre, för att läka gamla sår, nedärvda mönster och tankar som inte längre stödjer dig. Hitta din kraft i hjärtas röst och modet att lyssna till den. Ingen session blir den andra lik utan det du får uppleva är helt unikt.

Välkommen att boka tid för en skön upplevelse om du behöver fylla på med ny energi, eller bara vill uppleva en stund av lugn och ro.

Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa dig att hitta den underbara känsla som vi får uppleva när allt i livet plötsligt faller på plats!! Vill du leva närmare ditt hjärta och din inre kraft? Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning.

Jag har erfarenhet av att jobba med människor där förändringsprocesser och utveckling av egna resurser och potentialer står i centrum. Jag jobbar även med vägledning, utbildning, coachning och rehabilitering.

Free from judgement
Free to love