Shakti Power retreat & årsprogram

Lev det liv DU vill leva!
Free from judgement
Free to love

SHAMANSK DEARMORERING & WOMBHEALING
ÅRSPROGRAM PÅ GAIA LIFE KURSGÅRD

För dig som vill leva ditt sanna jag!

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under denna utbildning får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Under året kommer du bl.a lära dig om shamansk dearmorering, yonimassage, wombhealing och energimedicin. Året erbjuder gemenskap, djupgående transformation, energimedicin och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

SHAKTI POWER AWAKENING WEEKEND

Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg

Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg. Den här helgen är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

Ge dig tid att lyssna till din inre vägledning och hämta ny inspiration till ditt liv. Vi kommer bli medvetna om vilka mönster vi har som håller oss tillbaka för att sen frigöra oss från dem. Det är dags att bli mer av dem vi verkligen ÄR!! ⠀

En kärleksfull helg då vi kan hela och öppna upp hjärtat och väcka Shakti till liv. Shakti är den feminina energin som pulserar och andas i din kropp. Det är energin som ger liv och rörelse. Shakti energin finns i oss alla.

ÅRSPROGRAM – INDIVIDUELLT

Öka livsenergi och din livskraft

Vill du vara mer du?
Året syftar till att du ska se klarare på dig själv, dina tankar och känslor samt upptäcka vad som är din sanna natur.

Tillsammans undersöker vi din förmåga att ta eget ansvar för ditt liv och frigöra din fulla potential för att nå de mål och skapa det liv som du önskar. En session kan bestå av samtal, skrivövningar, meditation eller andra övningar som anpassas efter dina behov och din väg.

Du blir mer medveten om dig själv och uppmärksam på vad du kan påverka. Vi jobbar med ditt liv i sin helhet och speglar både dina styrkor och svagheter. Vi synliggör vad du lägger din energi på och arbetar med de mål du ställer upp.

Från detta paket av sessioner får du också en djupare koppling till din personliga plan, en mer intim upplevelse av ditt unika uttryck för dig själv och en tydlig bild av de specifika steg som du behöver ta.

.

SHAKTI POWER AWAKENING RETREAT I VARKALA I SÖDRA INDIEN

Välkommen till ett tio dagar långt retreat som bjuder in dig till en djupare kontakt med dig själv, härlig samvaro och egentid.

Välkommen till ett tio dagar långt retreat som bjuder in dig till en djupare kontakt med dig själv, härlig samvaro och egentid.
Tio dagar med bodywork, dearmorering, sacred Yoni practices, yoga och ayurvediska behandlingar.

Den här retreaten är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

En skön och spännande resa till vackra Varkala, som ligger utefter en 60 mil lång palmkantad sandstrand i Indien, där du kan fördjupa kontakten med din livmoder, frigöra spänningar och blockeringar som hindrar flödet i din kropp och helt enkelt blir mera Du. Retreaten är för dig som längtar efter mer av dig själv, längtar hem till dig själv. För dig som vill sakta ner och vara ärlig med dig själv i dina uttryck och vända inåt, hemåt där du har alla dina svar. Förutsättningslöst blir du hörd och sedd – utan att bli dömd.

Vi kommer ha ritualer och ceremonier som kan berika ditt liv, ge dig mer glädje och en fördjupad kontakt med dig själv.
Du kommer bli serverad vacker, god hälsosam mat som ger dig ny livsenergi. Inspireras till att se på dej själv och andra med mer tillit och kärlek.

Vi kommer ha en underbar lokal lärare Sivakumar som hållet yogapass varje morgon för den som önskar. Övrig tid kommer vi ha olika workshops, meditation i solnedgången, tantriska övningar och olika ceremonier. Alla kommer få en ayurvedisk konsultation och behandling, Det kommer att finnas gott om tid att sola, bada, vila, göra utflykter och njuta av vackra Varkala.

Kerala är ayurvedans hjärta. Hit kommer människor från hela världen för att genomgå kortare eller längre ayurvediska behandlingar. Ur ayurvedisk synvinkel är hälsa lika med lycka.

MEDIA

Expressens journalist var hos Joy4Life på dearmorering / yonimassage

Expressen feb 2019

Anne: Jag börjar gråta under yonimassagen
Intresset för yonimassage, har ökat markant de senaste åren.
Behandlingen går ut på att släppa på spänningar och blockeringar runt vaginan och inuti slidan.
Här testar Anne behandlingen – som får henne att börja gråta.

– Många upplever ökad livslust generellt efteråt, säger kroppsterapeuten Annelie Hellström.

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

REFERENSER

Din varma energi, din enkelhet och inställning till allt gav mig ett lugn.

Var på behandling hos Annelie, och hade en fantastisk upplevelse. Fint samtal, stor förståelse, tryggt och väldigt intuitivt. Rekommenderar starkt att gå till Annelie. Kommer gå dit igen. / Marie Fjällroth

Det känns som att jag skalat bort ett ganska tjockt lager av min ”mur”! ?Dessutom känner jag mig piggare och det gör också att jag har lite mer energi till att intressera mig för andra, och då menar jag i situationer där det tidigare känts svårt att ta kontakt eller börja prata med folk. Jag har varken orkat eller velat, men nu känns det lite annorlunda – som att en ny nyfikenhet har fötts. / Dearmorering & Yonimassage