Om Annelie

Inspirera människor till att våga leva sin sanning

Jag är en person med mycket drivkraft och energi. Fast samtidigt är jag en lugn person med stort fokus på balans i livet. Jag är en livscoach som andas, skriker, gråter och skrattar med mina klienter. Jag hjälper dem att komma åt djupare lager av sig själva och läka på cellnivås. Jag håller space och ger utrymme att utforska vad som verkligen händer. Min totala närvaro gör att du kan släppa det som inte längre tjänar dig.

Jag har med mig många olika kompetenser och mycket erfarenhet, fast jag drivs av energi och att finna din potentiella kraft. Jag är här för att vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer. Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning.

Idag är jag ärlig mot mig själv och jag älskar livet, fast har under många år i mitt liv mött många och kämpiga utmaningar. Jag har alltid brunnit för att guida människor att hitta sin egen resa i livet.

Under många år har jag tagit på mig andras känslor och fått både smärtor och frustration i min kropp. År 2003 sa kroppen stopp och det i sin tur ledde mig in på en väg till att leva i mig själv och i min fulla kraft.

Under dom åren som följde provade jag mycket inom den andliga världen och har genomgått mängder av utbildningar såväl vetenskapliga inom ledarskap och kommunikation som inom medialitet, healing, EFT, energiöverföringar, och andra behandlingsformer för att finna min väg till att hjälpa både mig själv och andra.

Om Annelie Hellström Joy4Life

För några år sedan fick jag uppleva att något stort integrerades. I samband med att få mina energier integrerade i kroppen, få känna det fantastiska som händer när jag inser vem jag är, vad jag vill göra och se hur det jag vill förverkliga verkligen manifesterar sig. Plötsligt kunde jag tydligt känna både intuitivt och i kroppen vad som var min väg och min medicin. Att leva från och med mitt hjärta.

Det är med stor kärlek och ödmjukhet som jag vill sprida dessa underbara energier till fler. Jag tror och vill att fler människor lever sina drömmar! Jag har även valt att fördjupa mig inom shamanism som tilltalar min starka urkraft.

Jag ger dearmoreringar, yonimassage, dearmouring, coachar, håller kurser/retreater, ger kroppsbehandlingar och transformerande healing behandlingar. Håller ett årsprogram i shamansk dearmorering och wombhealing.

Jag njuter av att leva nära naturen med min man, mina hundar och katter. Är född 1966 och mina två barn är födda 91 och 93 och mina två bonusbarn är födda 93 och 95. Numera har vi även fem barnbarn i familjen.

Jag har erfarenhet av att jobba med människor där förändringsprocesser och utveckling av egna resurser och potentialer står i centrum. Jag har jobbat med vägledning, coaching och rehabilitering.

Jag brinner för att fler ska finna sin väg till ökat välmående och ha glädje i livet.

Jag älskar att lära, utmana och leva. Älskar att vara kvinna, ja helt enkelt jag älskar att leva.