Laddar Kurser/Retreater
Medicinhjulet & hjärtats medicin

Varmt välkommen till denna utbildning till Energiterapeut som låter dig som vill, väcka  uråldriga minnen du har inom dig till liv.

Vi kommer bl.a.  arbeta utifrån shamansk lära med elementen jord, vatten eld och luft,  även kraftdjur, energiarbete, dearmorering, och sexualitet. Du kommer att få lära dig olika former av healing, åkallan, vad shamanism innebär, nlp, mindfulness, breathwork, frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster,trauma arbete, naturens mediciner, ancestralwork samt en hel del om etik och moral.

Oavsett om du kommer till den här Energiterapeut utbildningen för din egen personliga utveckling eller för att börja din utbildning till utövare kommer du att lära dig mycket om dina egna blockeringar och skuggsidor.

Utbildningen är dörren till att bli en mer medveten, fullt närvarande och medkännande varelse som är ett viktigt steg i din andliga utveckling.

Vi kombinerar teori, demonstrationer och ett överflöd av praktisk övning i energiarbete, kroppsläsning, triggerpunkter, spänningar och trauma arbete och att hålla space i ceremoniellt kontext.

FAKTA

Var: Rasbo Kursgård Strax utanför Uppsala

När:
Helg 1: 1-3/9
Helg 2: 10-12/11

Helg 3: 2-4/2
Helg 4: 5-7/4
Helg 5: 14-16/6
Helg 6:  23-25/8

Tider: Start 10.00 Avslut 16.00

Pris: 53.500 kr, moms tillkommer för företag.
Delbetalning x 6 – 9300 kr, betalas 30 dagar före varje kurstillfälle.

Kost & logi: Ingår

Anmälningsavgift: 4000 kr betalas vid din anmälan.
Utbildningen är 6 helger vid anmälan binder du dig till alla 6 helgerna.

Anmälan är bindande. Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp på utbildning kommer en faktura skickas 65 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.
Delbetalning om du angett att du vill dela upp på sex eller flera tillfällen ska vara betald senast 30 dagar för aktuell utbildningshelg.

Avhopp:
Om du väljer att hoppa av pågående kurs kommer en slutfaktura på resterande belopp skickas till dig om du valt delbetalning, med betalningsvillkor 10 dagar.

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Bokningsregler →

Om Annelie
Annelie är medicinkvinna som jobbat med energimedicin och shamanism i många år.
Hon älskar att inspirera människor till att våga leva sin sanning. Hon arbetar med hjärtats medicin. Hon har många olika utbildningar inom energiarbeten, trauma, kroppsterapi och kommunikation och mycket erfarenhet, fast drivs av energi och att stödja dig att finna din potentiella kraft. Hon är här för att vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer.
Hon älskar att lära, utmana och leva. Älskar att vara kvinna, ja helt enkelt älskar att leva

Om Kia
Kia använder sig av kunskap och visdom från energi medicinen, Kero-traditionen från shamanerna i Peru, samt de verktyg och mediciner som hon som curandero har blivit initierad i och på olika sätt inhämtade från amazonas, sydafrika och vår nordiska linje av shamanismen.
Hon är även utbildad samtalsterapeut med påbyggnad i bla traumabearbetning och våldsprevention.

RASBO KURSGÅRD

Patricia som lagar maten åt oss på denna magiska plats arbetar för att skapa ett hållbart liv och vi kommer få avnjuta hennes fantastiska och vegetariska mat – en glädje både för ögat och gommen.

Rasbo Kursgård är delvis nybyggt, delvis nyrenoverat och har fräscha lokaler för både boende och samkväm. Endast 25 km öster om Uppsala och en timme från centrala Stockholm.

När solen värmer oss finns en svalkande pool samt en uppvärm källa.