Laddar Kurser/Retreater

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Under året kommer du bl.a lära dig om att vandra hjärtats väg, shamansk dearmorering, yoni dearmorering, wombhealing och energimedicin. Årsprogrammet erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Vi skapar en trygg miljö på Naturhuset NaturligtVis där du får bästa förutsättningen att bli den du är. Du öppnar upp en sann kontakt med den gudomliga kärleken och öppnar upp detta flöde in i din kropp, din livsenergi – den feminina sexuella energin. Läs mer om programmet här →

Fem helger för dig som vill fördjupa din resa och bli diplomerad i shamansk dearmorering, wombhealing och yoni dearmorering.

Exempel av innehållet under året:

 • Ceremonier för att hela och väcka livmoderskraften
 • Shamansk dearmorering
 • Yonidearmorering / yonimassage

 • Själv dearmorering

 • Wombhealing

 • Snippsauna / Yonistaem
 • Tantraövningar

 • Trumresor

 • Svetthydda
 • Frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster

 • Upplevelsebaserade övningar – övningar enskilt och i grupp

FAKTA

Programmet ger: Du blir diplomerad i Shamansk Dearmorering & wombhealing.

Datum:
Helg 1 4-6 jun 2021
Helg 2 1-3 okt 2021
Helg 3 14-16 jan 2022
Helg 4 8-10 apr 2022
Helg 5 3-5 jun 2022

Tid: Från fredag kl 10.00 till söndag kl 16.00

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 29.500 kr, moms tillkommer för företag.
Det finns möjlighet att delbetala vid 5 tillfällen, á 6950 kr.

Priset inkluderar: Veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi).

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är 3000kr. Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp på årsprogrammet kommer en faktura skickas 65 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.
Delbetalning om du angett att du vill dela upp på fem tillfällen ska vara betald senast 30 dagar för aktuell helg.

Avhopp:
Om du väljer att hoppa av pågående kurs kommer en slutfaktura på resterande belopp skickas till dig om du valt delbetalning, med betalningsvillkor 10 dagar.

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.Platsen är personlig och kan ej överlåtas.

Bokningsregler →

Naturhuset NaturligtVis

Naturhuset fungerar som en stor lunga i kretsloppet med Moder Jord. Ett stort, vackert och hållet timmerhus som har en utmärkt akustik som skapar en tyst och rofylld atmosfär. De massiva timmerväggarna sprider ljudet, men behåller och blandar alla toner utan eko eller förvrängning. Timret verkar alltså för både tystnad och ljudförstärkning. Möten, insikter och utveckling tillsammans.

Aita som äger denna magiska plats arbetar för att skapa ett hållbart liv och vi kommer få avnjuta hennes fantastiska och egenodlade vegetariska mat – en glädje både för ögat och gommen. Har du några allergier så sänd mig ett meddelande så jag kan sammanställa till Aita.