Laddar Kurser/Retreater
Välkommen till en Shakti Power Retreat i vackra Kerala!

Den här resan är för dig som längtar hem till dig själv – till dina unika uttryck, kvaliteter och gåvor som kvinna. Det blir tio kraftfulla dagar med bl.a. bodywork, dearmorering, sacred Yoni practices, yoga och ayurvediska behandlingar. Retreaten erbjuder också gott om egen tid och härlig samvaro med andra modiga kvinnor.

I en magisk miljö får du möjlighet att sakta ner och resa inåt, att återvända hem till dig själv – där du har alla dina svar. Samtidigt stöder processen och systerskapet dig att öppna upp utåt och ta mer plats med din kraft i världen.

Programmet hjälper dig att fördjupa kontakten med din livmoder och väcka Shakti till liv. Shakti är den feminina energin som ger liv och rörelse. Vi använder redskap för att befria dig från tung energi som håller dig tillbaka och frigör spänningar och blockeringar som hindrar flödet, så att Shakti kan andas och pulsera fritt i din kropp.

Vi gör ritualer och ceremonier för att berika ditt liv, skapa mer glädje och en fördjupad kontakt med dig själv. I trygghet och sårbarhet blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Det blir en vacker möjlighet att vila i mer tillit och kärlek, både för dig själv och andra.

Retreaten syftar helt enkelt till att frigöra din livsenergi så att du kan bli mera DU och låta din unika kraft berika världen!

Dagarna består av olika workshops, tantriska övningar och ceremonier. Vår underbara lokala yogalärare, Sivakumar, bjuder på dagliga yogapass för den som önskar och vi sjunger mantran och mediterar tillsammans i solnedgången. Alla får en auyrvedisk konsultation och behandling. Vi serveras god och näringsrik mat och det finns gott om tid att sola, bada, vila, göra utflykter och njuta av vackra Varkala.

Kerala ligger längsmed en 60 mil palmkantad sandstrand på Indiens sydvästra spets. Delstaten har en fantastisk natur med underbara stränder och prunkande växtlighet. Kerala är Ayurvedans hjärta och till Varkala kommer människor från hela världen för att genomgå kortare eller längre ayurvediska behandlingar.

Ur ayurvedisk synvinkel är hälsa lika med lycka.

FAKTA

Datum: 12-22 november 2022

Tid: Från 12 nov kl 10.00 till 22 nov kl 16.00

Boende: The First Place Yogaresort Odayam

Pris: 13.500 kr
Din plats är garanterad när du betalat in anmälningsavgiften på 3500kr.  Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas ej.

Ingår i resan:

 • Del i dubbelrum alt. enkelrum mot tillägg.
 • Halvpension (Vegetarisk frukost, samt lunch eller middag. Beroende på hur dagen se ut). Te, frukt och dricksvatten.
 • Transfer till och från flyg i Trivandrum.
 • Två halvdags utflykter (bl.a stad, tempel, backwaters etc.).
 • Information om Ayurveda, personlig Ayurvedisk konsultation och behandling.
 • Daglig Yoga (passar alla åldrar och kroppar, oavsett tidigare erfarenhet).
 • Wombhealing
 • Meditation och mantran i solnedgången
 • Ceremonier
 • Bodywork
 • Sacred yoni practices
 • Frigörande dans

Ingår inte i resan:

 • Flyg till Trivandrum.
 • En måltid per dag (Kostnad ca 50-75kr per dag).

Anmälan: Anmälan är bindande Anmäl dig här →

Flygresa:
Flygresan tillkommer och ligger runt 5000-7000 kr vid den tidpunkten.

Flygbiljetten bokar du enklast på Internet. Vi rekommenderar Qatar Airways. De flyger från Arlanda och har bara ett byte i Doha.  Emirates eller Etihad är också bra.

Vid behov av ytterligare vistelse, ta kontakt med oss för prisuppgift.

Visum: Ordnar du själv och billigast är att söka evisa online. För mer info se  e-visa online.

Pass: För inresa till Indien krävs att passet är giltigt minst 6 månader efter hemkomst

Transfer: Grupptransfer på angivna datum tur och retur flygplatsen ingår i priset. Det tar ca 50 minuter från flygplatsen till retreatet. Om du landar tidigare än övriga i gruppen kan du få vänta in de övriga, och om ditt hemflyg avgår senare än övriga kan du få vänta på flygplatsen på din avgång vid hemresan.

Bokningsregler →

OM OSS NI MÖTER PÅ PLATS I VARKALA

Annelie Hellström – Joy4Life

Shamansk Natur Prästinna, mindfullness instruktör, yinyogalärare, beteendevetare, dearmorering, reikihealer, Kvinnans anatomi, kommunikolog och mycket annat. Håller Shakti Power och årsprogram med Shamansk dearmorering & wombhealing.
Drivs av: Att göra skillnad och brinner för att fler ska finna sin väg till ökat välmående och ha glädje i livet.

Pär Norling – Ägare av The First Place, Odayam.

Pär är från Stockholm, men har levt större delen av sitt liv i Sala, Västmanland. Arbetat med människor i stort sett hela sitt yrkesverksamma liv. Startat och drivit eget HVB-hem för ungdomar (pojkar 15-20år med utagerande, kriminalitet och/eller missbruk) under 20 år. Sedan 12 år tillbaka certifierad Mindfulnesslärare inom Breathworks. Sedan två år ägt och drivit The First Place, Odayam.
Ständigt återkommit till Kerala och Varkala under de senaste 8 åren, har även goda erfarenheter av Ayurveda behandling.

Sivakumar – Yogalärare

Han är från Trivandrum, Kerala och har varit yogalärare sedan 2003, TTC-utbildad i Hathayoga, Sivananda ashram and Ashtanga yoga in Rishikesh. Han har bott i London i 3 år där han undervisade i Hathayoga. Sedan 5 år tillbaka har han också återkommande besökt Sverige och Österlen under några sommarveckor, där han lett yogakurser. Arbetar nu på heltid på The First Place, Odayam.