Laddar Kurser/Retreater
Välkommen till en djupgående, helande & transformerande helg.

Den här helgen är för dig som längtar efter mer av dig själv, dina uttryck, dina unika kvaliteter och gåvor som kvinna.

I en magisk miljö får du möjlighet att sakta ner och resa inåt, att återvända hem till dig själv – där du har alla dina svar. Samtidigt stöder processen och systerskapet dig att öppna upp utåt och ta mer plats med din kraft i världen.

Retreaten hjälper dig att fördjupa kontakten med din livmoder och väcka Shakti till liv. Shakti är den feminina energin som ger liv och rörelse. Vi använder redskap för att befria dig från tung energi som håller dig tillbaka och frigör spänningar och blockeringar som hindrar flödet, så att

Shakti kan andas och pulsera fritt i din kropp.

Vi gör ritualer och ceremonier för att berika ditt liv, skapa mer glädje och en fördjupad kontakt med dig själv. I trygghet och sårbarhet blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Det blir en vacker möjlighet att vila i mer tillit och kärlek, både för dig själv och andra.

Retreaten syftar helt enkelt till att frigöra din livsenergi så att du kan bli mera DU och låta din unika kraft berika världen!

Du kommer bli serverad vacker, god hälsosam mat som ger dig ny livsenergi. Inspireras till att se på dej själv och andra med mer tillit och kärlek.

Vi kommer ha ritualer som kan berika ditt liv och ge dig mer glädje och fördjupad kontakt med dig själv.

Du kommer att få ta del av:

  • Övningar för att väcka din livmoderskraft
  • Frigörande dans

  • Rapé ceremoni

  • Trumresor

  • Yinyoga

  • Healing

  • Sharing

Låta kreativiteten få komma fram genom skapande, dans och meditation.

Vi kommer att göra övningar som öppnar upp lite mer av DIG.

För vem är denna helg? För dig som längtar efter mer av dig själv. Helgen är för alla kvinnor som är nyfikna på att öppna upp sin kropp, sitt sinne och uppleva ännu mer av sin inneboende potential och enorma kraft.

FAKTA

Datum: Fredag 13/8 – Söndag 15/8

Tid: Start kl 18.00 med gemensam middag. Avslut på söndag kl 16.00

Plats: Nangilima Shawake i Österbybruk, vägbeskrivning →

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 4400 kr inkl helpension/del i flerbäddsrum , moms tillkommer för företag.

Priset inkluderar: Veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi).

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är 1000kr. Anmäl dig här →

Betalning: Du kan betala med Swish 1235267232 eller bankgiro. 466-4652,

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Bokningsregler →

SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE

Nu har jag gått som i ett lyckorus en vecka!! O vet inte riktigt varför….? Vad var det som hände..? Varför känns allt så mycket lättare o varför mår jag så bra? Har till min förvåning börjat både dansa o sjunga med musiken på radion. Min man undrar när nästa retreat är 🙂 Tack finaste för en magisk helg!! Har rekommenderat till alla mina kvinnliga vänner att satsa en helg åt sig själv med ledning av den mest intressanta o inspirerande kvinnan jag känner!!! TACK ANNELIE

Jag tycker att helgen varit helt fantastisk! Det bästa av allt är känslan av att få bli mig själv fullt ut igen. Helgen var så mycket mer än vad jag anat, underbar hemlagad och eko mat och stärkande härliga möten med alla kvinnor. Tack!

Jag är såå glad att jag gav mig själv denna helg. Annelie höll space för mig och hela gruppen, hon leder och håller hela helgen i sådan vacker, lekfull och kraftfull energi.

NANGILIMA SHAWAKE KURSGÅRD & RETREAT

Nangilima drivs av Sara och Gabriel som bjuder in dig till en inblick i att leva på landet i kontakt med Jorden och hela hennes härligheter! Shamanism, Awakening, yoga och meditation ligger oss nära i hjärtat och med dessa verktyg guidar vi människor till helande, frihet, hjärtöppningar, extas och magiska upplevelser!