Laddar Kurser/Retreater
Fem helger då vi utforskar livets magi, energimedicin, dearmorering, wombhealing, ceremonier, snippsauna och yoni dearmorering.

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Fem helger för dig som vill lära känna dig själv på djupet. Öppna upp din kropp och ditt sinne för att leva utifrån din sanna kraft.

Ett år då vi utforskar livets magi, energimedicin, dearmorering, womb healing, ceremonier, snippsauna och yoni dearmorering. Komma i kontakt med dina innersta drömmar, frigöra din livsenergi och låt din unika kraft berika världen på det sätt som just du vill leva!

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Under året kommer du bl.a lära dig om att vandra hjärtats väg, dearmorering, yoni dearmorering, wombhealing, snippsauna, ritualer, ceremonier, magi, shakti awakening och energimedicin. Vi kommer guida er, hålla er när ni går djupt, djupt in till hemligheters hemlighet. Genom olika övningar, ritualer och ceremonier kommer vi lämna ifrån oss skuld, skam och stagnation för att kunna föda fram mjukhet, lekfullhet, kraft, kreativitet, vildhet och mer självkärlek.

Övningarna och ceremonierna är sammansatta för att ge förståelse och helande av alla dina aspekter. Du kommer kunna stärka dina relationer, fördjupa kontakten med din kropp och frigöra din sexuella kraft. Årsprogrammet Hjärtats medicin de luxe erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Vi skapar en trygg miljö på Rasbo kursgård där du får bästa förutsättningen att bli den du är. Du öppnar upp en sann kontakt med den gudomliga kärleken och öppnar upp detta flöde in i din kropp, din livsenergi – den feminina sexuella energin. Läs mer om programmet här →

Exempel av innehållet under året:

 • Ceremonier för att hela och väcka livmoderskraften
 • Helkropps dearmorering
 • Yonidearmorering/yonimassage
 • Själv dearmorering
 • Shamansk Wombhealing
 • Snippsauna / Yonisteam
 • Tantraövningar
 • Trumresor
 • Svetthydda
 • Frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster
 • Upplevelsebaserade övningar – övningar enskilt och i grupp

FAKTA

Programmet ger: Du blir diplomerad i Dearmorering & Shamansk wombhealing.

Datum:
Helg 1 9-11/6 2023
Helg 2 22-24/9 2023
Helg 3 8-10/12 2023
Helg 4 15-17/3 2024
Helg 5 31/5-2/6 2024

Tid: Från fredag kl 10.00 till söndag kl 16.00

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 39 500 kr, moms tillkommer för företag.
Anmälningsavgift 4000 kr
Slutbetalning 35 500 kr
Delbetalning x 5 – 8600 kr, betalas 30 dagar före varje kurstillfälle.
Delbetalning x 10 – 4300 kr, betalas 30 dagar före kursstart i 10 månader.

Priset inkluderar: Veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi).

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är 4000 kr. Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp på utbildning kommer en faktura skickas 65 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.
Delbetalning om du angett att du vill dela upp på fem eller tio tillfällen ska vara betald senast 30 dagar för aktuell utbildningshelg.

Avhopp:
Om du väljer att hoppa av pågående kurs kommer en slutfaktura på resterande belopp skickas till dig om du valt delbetalning, med betalningsvillkor 10 dagar.

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Bokningsregler →

RASBO KURSGÅRD

Vi kommer få avnjuta fantastiska och vegetariska / vegansk mat lagad av Patricia – en glädje både för ögat och gommen.

I denna film berättar Tina Ikonomidou vad årsprogrammet betytt för henne

Hon arbetar med hållbart ledarskap och som organisations konsult.

Det var en ära att ha Tina med i cirkeln. Så vackert att följa henne från att inte vara säker på att hon ville vara i cirkeln till att fullt ut lita på sig själv och de andra kvinnorna.

REFERENSER

Jag är så otroligt tacksam över dig Annelie å min resa som jag har fått göra tillsammans med dig å alla kvinnor i cirkeln.
Här kommer en liten del av allt det jag fått med mig från året:
Denna utbildning har väckt min kropp till liv. Jag har förstått att hela min kropp talar till mig å att jag verkligen behöver lyssna till henne. Förändringar som jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig har skett. Förändringar som inte alltid varit lätta att acceptera.
För mig har du skapat ett otroligt tryggt å tillåtande space. En plats där jag har fått möjlighet att vara allt som är jag och också testa mig fram. Att få tillåtelse till det har varit otroligt befriande och läkande för mig. Jag har för första gången känt mig sedd på ett djupare plan. Fått gråta in i systrars ögon och det har varit så otroligt läkande. För första gången i mitt liv har jag fått uppleva känslan av att inte vandra ensam på denna jord.
Jag har fått möjlighet att känna mer av mig, visa mer av mig på ett plan som jag innan programmet inte förstod att hela mitt väsen längtade efter. Finast av allt är att min kropp har fått uppleva hur smärtan som kroppen burit på kan omvandlas till njutning och jag förstår att min kropp också bär på en massa njutning, som bara väntar på att få ta sin plats. Under årsprogrammet upplevde jag en stark känsla av att äntligen ha kommit hem.
Tack / Gabriella

Årsprogrammet har fördjupat mig i känslan av att varje människa har sin unika medicin att dela och att jag inte behöver jämföra mig med någon annan utan kan vara just jag. Jag känner mig styrkt att våga möta alla de energier som uppstår under en session samtidigt som att jag också fått en hel del konkreta kunskaper att falla tillbaka på.
Du kan verkligen konsten att lyfta andra människor till nya nivåer!
Utöver det har samhörigheten i gruppen varit helt fantastiskt läkande och jag har fått vänner för livet genom programmet.

Cecilie Nergaard
Cecilie driver Jordeliv som är en gård på Gotland där hon erbjuder behandlingar & håller kurser.
www.jordeliv.se
Var ska jag ens börja?
Det här årsprogrammet har vänt mitt liv upp å ner på bästa möjliga sätt.
Jag gick in i den här utbildningen utan att ens förstå att det var shamansk dearmouring. Jag bara visste att jag skulle gå det är årsprogrammet.
Jag gick in i den här cirkeln med otroliga smärtor. Ensamhet. En känsla av att min yoni skulle döda mig om jag inte vaknade å börjar lyssna
Med hjälp av Annelie, cirkeln, mig själv å detta magiska energiarbete så läker jag. Sakta men säkert så sker en otrolig transformation inom mig.
Jag lämnar denna cirkeln med en otrolig kraft som jag inte visste att jag hade. Jag lämnar med en öppenhet å tillåtelse att få vara allt som är jag. En känsla av att vara hållen. Med en kropp som flödar av livsenergi. Jag går härifrån Med en kraft att omvandla smärta till njutning.
Vad det här årsprogrammet har gjort för mig, i mitt liv, det går inte att beskriva med ord.