Laddar Kurser/Retreater

Sista årsprogrammet före ett längre uppehåll. Fåtal platser kvar!

Det är ett djupt program för dig som letar efter något som är mer. Fem helger för dig som vill lära känna dig själv på djupet. Öppna upp din kropp och ditt sinne för att leva utifrån din sanna kraft. För dig som vill komma i kontakt med dina innersta drömmar, frigöra din livsenergi och låt din unika kraft berika världen på det sätt som just du vill leva!

Dearmorering – Expansion inifrån som ger glädje, livsenergi och transformation!

Ett år då vi utforskar livets magi, energimedicin, dearmorering, wombhealing, ceremonier, tantra, snippsauna och yoni dearmorering.

Vill du leva din fulla potential börjar det med att vara villig att ta hand om och älska dig själv på en emotionell, mental, fysisk och en andlig nivå. Under detta år får du hämta tillbaka din gåva, din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv.

Året bygger på respekt, och hjärtöppnande andlighet och är en vacker blandning mellan upplevelse, teori, reflektion, övningar, uttryck och manifestation. Du kommer få lära dig att gå i balans och kraft på livets väg samt gå bortom illusionen.

Under året kommer du bl.a lära dig om att vandra hjärtats väg, dearmorering, yoni dearmorering, wombhealing, snippsauna, ritualer, ceremonier, magi, shakti awakening och energimedicin.

Vi kommer guida er, hålla er när ni går djupt, djupt in till hemligheters hemlighet. Genom olika övningar, ritualer och ceremonier kommer vi lämna ifrån oss skuld, skam och stagnation för att kunna föda fram mjukhet, lekfullhet, kraft, kreativitet, vildhet och mer självkärlek.

Övningarna och ceremonierna är sammansatta för att ge förståelse och helande av alla dina aspekter. Du kommer kunna stärka dina relationer, fördjupa kontakten med din kropp och frigöra din sexuella kraft.

Årsprogrammet Hjärtats medicin De Lux erbjuder gemenskap, djupgående transformation och övningar för ökad kroppsmedvetenhet, njutning och sensualitet.

Detta är ett program för dig som letar efter något som är mer. För dig som vill gå bortom föreställningarna om dig själv och livet och för dig som vill vandra i mer kraft och balans på livets väg.

Alla kropps sessioner och ceremonier vi gör under årsprogrammet har som intention att lösgöra det förflutnas grepp i din kropp. Genom olika trauma och erfarenheter lägger vi på oss en rustning för att skydda oss. Denna rustning hindrar livskraften och den sexuella energin att flöda fritt i kroppen. När du avlägsnar blockeringar, skuld, skam och gamla beteendemönster får du mer kärleksfull inställning till din kropp och dig själv. När livsenergin expanderar växer din vitalitet och lycka.

Dearmorering och wombhealing är moderniserade shamanska tekniker och ceremonier som löser upp blockerad livsenergi och återställer naturlig balans.

Under årsprogrammet återknyter du kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Under det här året börjar du en helande resa där du ömsar din historia och frigör dig från allt gammalt som inte längre föder din själ.

Intentionen är att hjälpa ditt hjärta att öppnas så att du kan uppleva mera kärlek i ditt liv.

Vi skapar en trygg miljö på Rasbo kursgård där du får bästa förutsättningen att bli den du är. Du öppnar upp en sann kontakt med den gudomliga kärleken och öppnar upp detta flöde in i din kropp, din livsenergi – den feminina sexuella energin. Vi kommer jobba med etiska och moraliska gränser för att skapa sunda och trygga rum.

Exempel av innehållet under året:

 • Ceremonier för att hela och väcka livmoderskraften
 • Fördjupa din livskraft och dröm
 • Tantriska nycklar för att öppna upp kroppen för ännu mer njutning
 • Nå djupare nivåer av njutning genom öppenhet och närvaro.
 • Helkropps dearmorering
 • Yonidearmorering/yonimassage
 • Själv dearmorering
 • Wombhealing
 • Snippsauna / Yonisteam

 • Gränssättning
 • Skratt & energi orgasmiska meditationer & ceremonier
 • Tantraövningar
 • Trumresor
 • Svetthydda
 • Skogens medicin & magi
 • Frigöra begränsade tankemönster & beteendemönster
 • Upplevelsebaserade övningar – övningar enskilt och i grupp

FAKTA

Programmet ger: Du kan gå årsprogrammet enbart för att fördjupa din egen väg.

Önskar du bli diplomerad behöver du deltagit på alla helger samt tagit träningsklienter. En förutsättning för att guida andra och bli en bra kroppsterapeut är att själv läka sina sår och göra sin egen resa.

Datum:
Helg 1 9-11/6 2023
Helg 2 22-24/9 2023
Helg 3 8-10/12 2023
Helg 4 15-17/3 2024
Helg 5 31/5-2/6 2024

Tid: Från fredag kl 10.00 till söndag kl 16.00

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 39.500 kr, moms tillkommer för företag.
Anmälningsavgift 4000 kr
Slutbetalning 35.500 kr
Önskar du delbetalning med Joy4Life så vänligen kontakta Annelie på annelie@joy4life.se och gör en betalningsplan för året.

Företag: Önskar du betala som företag tillkommer moms.
Kontakta Annelie på annelie@joy4life.se

Priset inkluderar: Veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi).

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är 4000 kr. Anmäl dig här →

Betalning:
Slutbetalningen på utbildning skall vara betalt 65 dagar före start, om inget annat anges.
Delbetalning genom Joy4Life skall vara betald senast 30 dagar för aktuell utbildningshelg.

Avhopp:
Om du väljer att hoppa av pågående kurs kommer en slutfaktura på resterande belopp skickas till dig om du valt delbetalning, med betalningsvillkor 10 dagar.

Avbokning:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka. 60 dagar före kursstart debiteras kursavgiften fullt, ingen återbetalning sker. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Bokningsregler →

KURSLEDARE

Annelie Hellström – Joy4Life
Annelie är medicinkvinna som jobbat med energimedicin och shamanism i många år.

Hon arbetar sedan länge med det ständigt fullbokade årsprogrammet Hjärtats Medicin och festivalerna/cirklarna Shakti Power. Annelie har med sig många utbildningar inom energiarbeten, trauma, kroppsterapi, nlp, sexuell healing och hennes drivkraft är energi som finns där för att stödja folk att finna sin potentiella kraft. På hennes studio i Sthlm erbjuder hon Yonimassage, Glittrande Yonistunder, Dearmoringing och Hjärtats Medicin samt plantmedicin ceremonier.

Annelies kall är att vara här på jorden för att kunna vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livsenergi till liv än mer. Genom Annelies arbete väcks du till full livskraft.

Rebecca Tiger – Wildherbarista
Rebecca är naturprästinna, örthäxa och fanatisk folkbildare inom vaginal hälsa arbetar hon med att både utbilda och skapa opinion för fittan och hennes rättigheter. En stor del av Rebeccas arbete handlar om att skapa, guida och hålla ceremonier, att skapa rum för magisk arbete och läkning. Rebecca jobbar med nordiska traditioner och håller i den treåriga utbildningen Jordprästinna. En stor del av Rebeccas arbete rör sig i att återskapa och återknyta till den kvinnliga sexualiteten, att släppa fram det som varit förtryckt, återhållet och skuldbelagt genom att kliva djupare in i blodmysterier, sexuell magi och förmödrars makt.

RASBO KURSGÅRD

Vi kommer få avnjuta fantastiska och vegetariska / vegansk mat lagad av Patricia – en glädje både för ögat och gommen.

I denna film berättar Tina Ikonomidou vad årsprogrammet betytt för henne

Hon arbetar med hållbart ledarskap och som organisations konsult.

Det var en ära att ha Tina med i cirkeln. Så vackert att följa henne från att inte vara säker på att hon ville vara i cirkeln till att fullt ut lita på sig själv och de andra kvinnorna.

REFERENSER

Jag är så otroligt tacksam över dig Annelie å min resa som jag har fått göra tillsammans med dig å alla kvinnor i cirkeln.
Här kommer en liten del av allt det jag fått med mig från året:
Denna utbildning har väckt min kropp till liv. Jag har förstått att hela min kropp talar till mig å att jag verkligen behöver lyssna till henne. Förändringar som jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig har skett. Förändringar som inte alltid varit lätta att acceptera.
För mig har du skapat ett otroligt tryggt å tillåtande space. En plats där jag har fått möjlighet att vara allt som är jag och också testa mig fram. Att få tillåtelse till det har varit otroligt befriande och läkande för mig. Jag har för första gången känt mig sedd på ett djupare plan. Fått gråta in i systrars ögon och det har varit så otroligt läkande. För första gången i mitt liv har jag fått uppleva känslan av att inte vandra ensam på denna jord.
Jag har fått möjlighet att känna mer av mig, visa mer av mig på ett plan som jag innan programmet inte förstod att hela mitt väsen längtade efter. Finast av allt är att min kropp har fått uppleva hur smärtan som kroppen burit på kan omvandlas till njutning och jag förstår att min kropp också bär på en massa njutning, som bara väntar på att få ta sin plats. Under årsprogrammet upplevde jag en stark känsla av att äntligen ha kommit hem.
Tack / Gabriella

Årsprogrammet har fördjupat mig i känslan av att varje människa har sin unika medicin att dela och att jag inte behöver jämföra mig med någon annan utan kan vara just jag. Jag känner mig styrkt att våga möta alla de energier som uppstår under en session samtidigt som att jag också fått en hel del konkreta kunskaper att falla tillbaka på.
Du kan verkligen konsten att lyfta andra människor till nya nivåer!
Utöver det har samhörigheten i gruppen varit helt fantastiskt läkande och jag har fått vänner för livet genom programmet.

Cecilie Nergaard
Cecilie driver Jordeliv som är en gård på Gotland där hon erbjuder behandlingar & håller kurser.
www.jordeliv.se
Var ska jag ens börja?
Det här årsprogrammet har vänt mitt liv upp å ner på bästa möjliga sätt.
Jag gick in i den här utbildningen utan att ens förstå att det var shamansk dearmouring. Jag bara visste att jag skulle gå det är årsprogrammet.
Jag gick in i den här cirkeln med otroliga smärtor. Ensamhet. En känsla av att min yoni skulle döda mig om jag inte vaknade å börjar lyssna
Med hjälp av Annelie, cirkeln, mig själv å detta magiska energiarbete så läker jag. Sakta men säkert så sker en otrolig transformation inom mig.
Jag lämnar denna cirkeln med en otrolig kraft som jag inte visste att jag hade. Jag lämnar med en öppenhet å tillåtelse att få vara allt som är jag. En känsla av att vara hållen. Med en kropp som flödar av livsenergi. Jag går härifrån Med en kraft att omvandla smärta till njutning.
Vad det här årsprogrammet har gjort för mig, i mitt liv, det går inte att beskriva med ord.