Laddar Kurser/Retreater
Rapé en ren örtmedicin blandad med kärlek ifrån Amazonas Schamaner

Du är varmt välkommen att uppleva en shamansk wombhhealing ceremoni, då vi även välkomnar Rapén in i cirkeln. Denna afton har som intention att hjälpa oss att komma i kontakt med vår livmoders energi samt få budskap kring vad vi behöver släppa för att kunna hämta hem ännu mer av vår egen kraft.

Rapé är plantmedicin ifrån Amazonas djungel som har använts av Shamaner sedan urminnes tider. Rapé är ingen drog utan ren örtmedicin blandad med kärlek ifrån amazonas Schamaner, som är laglig här i Sverige och den ger heller inga hallucinationer. Du väljer själv om du vill ha rapé eller bara vara med i ceremoni. Rapén renar bla ifrån tung energi, negativitet, frigör stress, gamla tankebanor, hjärtöppning, grundar och öppnar upp för ditt högre medvetande.

Den innehåller helig Tobak och aska ifrån andra örter med medicinsk effekt på den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen. Rapén jobbar för vårat tempel kroppen och för klarhet i det seendet vi människor har igenom tredje ögat.

Vi skapar ett rum fyllt av liv, värme och energi. Vi samskapar denna afton. Endast kvinnor är välkomna denna afton. Med erfarenhet eller utan erfarenhet. Begränsat antal platser.

FAKTA

Datum: 17 februari

Tid: 18.30-21.00

Plats: Lyckoreceptet Linnegatan 9, 41304, Göteborg

Kursledare: Annelie Hellström,  mer info om henne här →

Pris: 840 kr, moms tillkommer för företag.

Företag: Önskar du betala som företag tillkommer moms.
Kontakta Annelie på annelie@joy4life.se

Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande  Anmäl dig här →
Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Betalning: Du kan betala säkert med Swish, Klarna eller faktura från Joy4Life i våran webbshop →

Avbokning: Anmälan är bindande och återbetalas ej.

Bokningsregler →