Förverkliga din dröm och lev av din gåva.

Vem är du? Du är healer, coach eller häxa som är redo att ta steget att dela din gåva med världen och försörja dig av detta. Alternativt är du redan igång med en business men vill ta den till nästa nivå.

Vem är jag? Jag har sedan många år drivit ett framgångsrikt företag som kretsat kring mina helande förmågor. Jag har gedigen erfarenhet av vad det innebär att vara entreprenör inom wellness och vet vilka steg man behöver ta på både ett personligt och ett professionellt plan för att lyckas.

Upplägg: Jag följer dig på vägen till din dröm, tillsammans utformar vi hur du ska ta dig dit. Jag vet att du kan jobba med det du älskar, att du kan använda din livslust och glädje till att skapa, att du kan ägna dina dagar åt din gåva och det du brinner för och leva av det.

FAKTA

Vad ingår i paketet?

Fem sessioner med fokus på att få igång din verksamhet alternativt att få den att blomstra.

En session med en ekonomiska rådgivare

Vi möts på zoom 60 min var 14 dag. Det går att mötas varje vecka eller en gång i månaden. Vi utformar det på ett sätt som stödjer dig bäst.

Mellan sessionerna har du konkreta uppgifter för ta dig steg för steg till din dröm. Ja din dröm. Däremellan så har vi mejlkontakt om det dyker upp frågor eller funderingar.

Pris:
Paketet Förverkliga din dröm och lev gott av det
15.500kr exkl. moms för företag.
18.500kr inkl uppbyggnad av en ny hemsida, Kick-starter.
Betalas före första mötet.

Anmäl dig här → och berätta gärna kort om dig och den gåva du vill leva av.

KICK-STARTER ALTERNATIV 2:0
Du väljer en mall för din landningssida och jag installerar mallen på din domän. Du lägger sedan själv in dina önskade bilder & dina texter och färdigställer sidan så som du önskar den. ”Do it yourself” – med min hjälp i uppstarten.

Detta får du:

  • Mall till landningssida med 5 – 10 sektioner utifrån befintlig mall
  • Kontaktformulär riktat till din mail
  • Installation av mall på ditt webbhotell + domän
  • Installation av elementor pro (värde 1800 kr)
  • Mobilanpassad design
  • SSL Certifikat
  • Digital guide som beskriver hur du går till väga för att ändra texter och bilder
KOMMANDE EVENT