Helande samtal – online

Jag HAR ett problem men jag ÄR inte ett problem
Behöver du hjälp i din livssituation?

Är du trött på att vara trött?‎ Vill du fylla på med energi och hopp i dessa corana tider?

Joy4Life öppnar upp för helande-samtal ONLINE ⭐️ så vart du än befinner dig kan du nu boka ett helande samtal hos Annelie.

Hur skulle du vilja leva? Vad vill du skapa i ditt liv?
Vill du hitta ditt syfte och kliva ut i din kraft och göra något som känns meningsfullt?

Öka din medvetenhet, få den kraft och tillit du behöver för att leva ditt liv till fullo. Som coach vill jag inspirera dig att hitta dina drivkrafter att definiera dina önskade mål så att du får ut mer av din inneboende potential.

För dig som:
Vill få kraft att skapa din egen framtid och få ett rikt liv som passar just dig?
Behöver hitta en bättre balans i livet?
Önskar få en förändring inom karriären eller i dina relationer?
Vill förändra en situation du inte är nöjd med?
Vill leva mer sann och från ditt hjärta?
Välkomna mer njutning i livet?

Med insikt och intuition hjälper jag dig att möta dig själv och finna en bättre balans i livet. Jag vill hjälpa dig nå en djup känsla av helhet, harmoni och skönhet i ditt liv.

Tillsammans möter vi kärleksfullt det som händer i ditt liv och öppnar upp nya goda tillstånd som passar just för dig. En session syftar till att du ska se klarare på dig själv, dina tankar och känslor samt upptäcka vad som är din sanna natur.

mindful-eft-joy4life-annelie-hellstrom

Jag har erfarenhet av att jobba med människor där förändringsprocesser och utveckling av egna resurser och potentialer står i centrum. Jag jobbar även med vägledning, utbildning, healing, coachning och rehabilitering.

Jag har tystnadsplikt och ingen fråga är för dum att ställa. Jag brinner för att fler ska finna sin väg till ökat välmående och ha glädje i livet.

En session på telefon / skype
45 min 1050kr