Healing med läkande oljor

För dig som vill leva i ditt sanna jag!

Vill du ha tillgång till mer energi och livgivande kreativitet till att skapa en ny livsupplevelse?

Vi kopplar din intuition med din handlingskraft och framför allt ditt hjärta. Vi arbetar med det andliga och det känslomässiga planet på det som du bär i ditt hjärta. När dessa andliga problem läks minskas den fysiska stressen och immunförsvaret stärks.

Healingen frigör spänningar, blockeringar, hjälper kroppen att hantera stress och transformera tunga energier, ger ny påfyllning av energi. höjer ditt medvetande och öppnar upp för mer kärleksenergi. Healing är helt enkelt en nyckel som kommer öppna upp för mer magi och mirakel i ditt liv. Du får mer livsglädje och kan lättare lyssna på vad ditt hjärta vill.

Dearmorering - Healing - Yonimassage - Joy4Life

Jag arbetar med en hög frekvens av läkande kärlek och balansenergi. Energifrekvensen av kärlek kan nästan läka vad som helst och förmodligen är det enda frekvensen som kan det. Vi arbetar med det andliga och det känslomässiga planet på det som du bär i ditt hjärta.
Intentionen är att du får balans i både ditt energifält, som motsvarar din aura och utstrålning, samtidigt som du uppnår en djup inre balans. Detta är svårt att förklara med ord. Den ska helt enkelt upplevas!

Depression och att vi är nedstämda kommer från cellminnen och kan väcka en känsla av hopplöshet. Öppnar ditt hjärta för kärleken som hjälper dig att finna din egen Källa. Denna session ger djup personlig transformation som gör att din livsenergi frigörs, förnyas och uppdateras.

Denna healing session är balanserande, läkande, transformerande och utvecklande.  Jag samlar din energi genom att agera som en energikälla så att du kan få en ökad kontakt med dig själv och ditt darma. Denna session är en hand-på-läggningsbehandling som är kombinerad med coachning /personlighetsutveckling.

Behandlingen fungerar på många olika nivåer. Sessionen går på djupet så att du kan höja din medvetenhet. En djupdykning in i ditt inre, för att läka gamla sår, nedärvda mönster och tankar som inte längre stödjer dig. Healingen sätter fart på energier som stagnerat, vilket sätter igång naturliga läkningsprocesser. Hitta din kraft i hjärtas röst och modet att lyssna till den. Ingen session blir den andra lik utan det du får uppleva är helt unikt.

Välkommen att boka tid för en skön upplevelse om du behöver fylla på med ny energi, eller bara vill uppleva en stund av lugn och ro.

En session kostar 1300 kr/timme.

Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa dig att hitta den underbara känsla som vi får uppleva när allt i livet plötsligt faller på plats!! Vill du leva närmare ditt hjärta och din inre kraft? Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning.

Free from judgement
Free to love