Trumresa & Rape’ ceremoni

Du är välkommen att uppleva en shamansk trumresa / ceremoni tillsammans med oss och våra fantastiska andliga hjälpare, medicinmän och medicinkvinnor. Denna ceremoni välkomnar vi Rapén in i cirkeln ?  Du väljer själv om du vill ha Rapé eller bara vara med i Ceremoni.

Rape’ är ingen drog utan ren örtmedicin blandad med kärlek ifrån amazonas Schamaner, som är laglig här i Sverige och den ger heller inga hallucinationer. Du väljer själv om du vill ha rapé eller bara vara med i ceremoni.

Rapé renar bla ifrån tung energi, släppa spänningar, negativitet, frigör stress, gamla tankebanor, hjärtöppning, grundar och öppnar upp för ditt högre medvetande.

Rapén jobbar för vårat tempel kroppen och för klarhet i det seendet vi människor har igenom tredjeögat.

Med hjälp av guidning och trummans ljud tar vi oss under denna ceremoni på en kraftfull och energi sprakande resa till acceptans, förlåtelse, till att släppa gamla trauman och öppna upp för vår livskraft än mer.

Vår trumresa skiljer sig säkert från andras då vi arbetar tillsammans i gruppen och varje deltagare får en extra energiknuff. Vi skapar ett rum fyllt av liv, värme och energi. Vi samskapar denna afton.

Trummans rytm tar oss till ett tillstånd som gör att vi kan få direktkontakt med våra andliga lärare, hjälpare, kraftdjur, och naturväsen.

Män & kvinnor är välkomna. Med erfarenhet eller utan. Har du trumma, skallra så är dessa även varmt välkomna denna afton.
När:  
4 nov 2018 Fullbokat
27 jan 2019
Tid: 17.00-20.00
Plats: Karlbergsvägen 54 i Stockholm
Investering: 450kr
Du kan betala med Swish 1235267232 eller bankgiro. 466-4652
Anmälan skickas även till annelie@joy4life.se.
Anmälan är bindande. Vi har begränsat antal platser så din plats behöver först bli bekräftad av oss innan den är säkrad.

Efter trumresan finns det te & rawfood gottis för de som önskar.

Varmt välkommen
Annelie & Anders