SJÄLSRESAN – SHAMANSK CEREMONI

För dig som verkligen vill skapa förändring.

Detta är en frekvenshöjande ceremoni. Under denna ceremoni reser vi tillsammans med intention att skapa de bästa förutsättningarna du behöver för att ta nästa steg i ditt liv.

Vi skapar en helig cirkel och ett heligt rum där du kan känna dig trygg att dela, sätta ord på det som behöver belysas. Vi gör en resa för att väcka minnena om ditt sanna ursprung till liv och för att hela själsdelar som är i behov av det.

Vi löser upp blockeringar, rena bort, transformera tung energi och skapa ett så fritt flöde av livsenergi som möjligt

Healing, trumresa och ceremonier tar oss till vårt mål – att se en ny vision om våra liv!

Jag vänder mig till dig som verkligen vill skapa förändring.

Kvinnokraft Joy4Life Annelie Hellström

Healing Dearmorering Annelie Hellström Joy4Life

Denna session ger djup personlig transformation som gör att din livsenergi förnyas. Stärker din kontakt med ditt högre medvetande och justerar din frekvens till högre dimensioner

Vad betyder chakra?

Ordet chakra kommer från Indiens uråldriga språk sanskrit och betyder livsenergihjul ”hjul av virvlande energi” Vi har sju baschakran som börjar vid ryggslutet och går upp till hjässan. När vi mår bra och är i balans, snurrar dessa energihjul i rätt fart och har fritt flöde.

När vi utsätter oss för bla stress, svåra upplevelser och fysiska påfrestningar kan det uppstå blockeringar och obalanser i chakrasystemet, som sedan kan leda till sjukdom.

Oljor

Oljorna är kraftgivande gåvor från växtriket som verkar återställande på kropp, själ och sinne.

Vid regndroppsterapi används de eteriska oljorna Valor, Oregano, tomjan, Vintergröna, Basilika, Cypress, Mejram, Pepparmint och Aroma Siez.

Valor är en oljeblandning bestående av Gran, Blå Renfana, Frankincense, och Rosenträ. Den verkar både på det kroppsliga och det andliga planet och inger en känsla av styrka, mod och själv-förtroende. Den har en balanserande inverkan på den fysiska kroppen och dess struktur. Valor balanserar elektriska energier i kroppen. Hjälper oss att komma över rädsla, motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning. Kallas även en ”kiropraktor på flaska” då den har samma frekvens som skelettet.

Oregano har antivirus,- antibakteriella,- antisvamp,- antiparasit,- antiinflammatoriska egenskaper och är stärkande för immunförsvaret och luftvägarna. Den motverkar åldrande och är en kraftfull antioxidant. Grundande och balanserande, stärker känslan av säkerhet.

Timjan har antibakteriella-, antisvamp-, antivirus- och antiparasitegenskaper och är en av de starkaste kända antioxidanterna, motverkar åldrande och har en stärkande inverkan på bl.a. immunförsvaret, luftvägarna, nervsystemet och matsmältningssystemet. Den är bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet. Stärkande för bla immunförsvaret, luftvägarna, nervsystemet och matsmältningssystemet.

Basilika är starkt muskelavslappnande, antibakteriell, antivirus, antiinflammatorisk och verkar upplyftande vid mental trötthet.Bra mot magproblem, dåligt minne och avslappnande vid muskelkramp. Befrämjar ett öppet sinnelag.

Cypress förbättrar blodcirkulationen och stärker blodkapillärerna, är muskelavslappnande, vätskedrivande och verkar mot infektioner. Den främjar också matsmältningen och verkar lindrande för andningsbesvär. Hjälper till vid svullna leder, åderbrock och celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och hjälpande vid en förlust, inger känsla av säkerhet. Grundande och lugnande.

Vintergröna är antikoagulerande, muskelavslappnande, anti-inflammatorisk, kärlutvidgande, smärtstillande, blodtryckssänkande och lindrar alla typer av smärta. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetandet i känselsinnet.

Mejram är lindrande för muskler och leder, bra för matsmältningssystemet, antibakteriell, antisvamp, kärlvidgande, slemlösande och blodtryckssänkande. Har en värmande effekt på både kropp och sinne. Främjar peristaltiken i tarmsystemet och lindrar tillfällig stress och oro.

Aroma Siez är en oljeblandning bestående av Basilika, Mejram, Lavendel, Pepparmint och Cypress. Den fungerar antiinflammatoriskt, är muskelavslappnande och stimulerar blodcirkulationen och lindrar värkande, stela, inflammerade och skadade muskler. Är också lindrande vid huvudvärk. Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador, trötthet och stress.

Pepparmint är antiinflammatorisk, antitumör, antiparasit, antibakteriell, antivirus, antisvamp, verkar stimulerande för gallan och matsmältningen, allmänt smärtlindrande och dämpar aptit. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

Historik

Dr. Gary Young är grundaren till Young Living Eteriska Oljo
”Jag utvecklade Regndroppstekniken (RDT) under 80-talet baserad på min forskning med eteriska oljor som antimikrobiska medel samt att jag kände mig manad att ta vara på en fascinerande information som jag fick av en indianhövding hos Lakota Indian Nation i South Dakota, USA”

Indianhövdingen berättade att för länge sedan vandrade hans förfäder regelbundet över gränsen till Kanada till de nordligaste delarna av Saskatchewan och Manitoba, där de ofta fick bevittna norrskenet – Aurora Borealis. De sjuka riktade sina ansikten mot norrskenet och höll upp sina händer mot ljuset och gjorde djupa inandningar. Deras tro var att luften var laddad med helande energi från norrskenet. Tankemässigt ”andades” de in denna nya energi i ryggraden och därefter andades de ut genom nervväggarna till de drabbade delarna i kroppen.

Senare när gränsen till Kanada stängdes och Lakotaindianerna tvingades leva isolerat i indianreservat började de utveckla denna energiläkande process mentalt tillsammans med lätta fjäderliknande strykningar utmed ryggraden för att sprida de helande energierna genom kroppen.