Personlig & unikt kraftsmycke

Bär med sig en bön, en önskan & en dedikation

Detta halsband är skapat speciellt för dig, utifrån din önskan och dina behov i livet. Ditt smycke får ett unikt namn, välsignelser och en hängiven engagemang. Varje halsband är unikt och bär med sig en bön, en önskan, en dedikation.

Jag lägger ner mycket energi, kraft och glädje i dessa. De är skapade av ekologiskt, rättvisemärkt och återvunna material samt halvädelstenar där de olika stenarna har underbara fina kvalitéer och egenskaper. Varje kraftsmycke är unikt.

Ditt personliga och unika smycke är en påminnelse om din naturliga skönheten och din gåva.

Väljer du att ha en ceremoni så guidar jag dig till din plats av naturlig avkoppling och skönhet. I denna ceremoni kommer du kunna att finna ett djupare samband med dig själv.

Jag skapar ett unikt och säkert space för dig så att du kan slappna av och låta visionen om ditt unika kraftsmycke växa fram. Utifrån vad som kommer fram under vår session så kommer jag sedan utforma och skapa ditt unika smycke. Du kan själv bestämma vilka pärlor, stenar och färger du vill använda. Den bästa effekten brukar dock uppnås när jag får använda min intuition för att bestämma hur ditt unika smycke ska se ut.

För att ge dig den bästa och mest noggrant skapade halsband för dina behov finns det några saker som jag önskar veta om dig när du beställer ditt personliga smycke.

Lite av din historia och vem du är. Det är viktigt att veta att du bara behöver dela så mycket eller så lite som du känner dig bekväm med. Det är OK att hålla det enkelt och bara skriva, ”Jag behöver energi”. Nedan hittar du några frågor som hjälper mig i processen för att skapa din personliga och skräddarsydda smycke.

  • Vad upplever du att du behöver stöd med i ditt liv just nu?
  • Vad i ditt liv måste aktiveras, förstärkta eller släppa?

För att beställa ett skräddarsytt kraftsmycke, skicka ett e-mail med de uppgifter jag efterfrågar i texten ovan till: annelie@joy4life.se

Du kan också ha en privat konsultation session med mig för att berätta om dig själv och ditt liv, för att låta mig få en bättre förståelse för din situation och dina faktiska behov. Jag arbetar främst rent intuitivt och även med guidade meditationer i dessa sessioner.

Jag erbjuder också privat konsultation, session tar ca 30min. Det är även möjligt att arrangera möten som dessa via Skype.

Personligt halsband
950- 1100 kr
Skype och kraftsmycke
1500 kr

Några tidigare smycken

Helande mala för energi, framgång och beskydd
Helande mala för energi, framgång och beskydd – Sålt

Shakti pure energy mala
Shakti pure energy – Sålt

Mala handknuten med 108 runda ametister. Affirmation: Jag öppnar mig och stärker min andlighet
Ametister – Sålt

Kraftsmycke - Joy4Life
Kraftsmycke som påminner om den villkorslösa kärleken – Sålt

Kraftsmycke - Marie
Kraftsmycke / Mala som stödjer balans på alla plan och att agera från hjärtat. Intentionen finns inbakad i varje liten knut. – Sålt