Livmoders healing

Helande och läkande av gamla sår och blockeringar.

Det är dags att läka vår livmoderkraft. En session när vi ger livmodern välsignelser och livmodern får en chans att läka på djupet. Det är en mycket djupgående massage / healing som är helande. Under denna session jobbar vi med djupa sår, ev. trauman och transformerar de blockeringar som du bär i din livmoder. Så din feminina skönhet kan ta plats inom dig.

Du blir berörd med djup närvaro, värme och respekt. I det här heliga rummet är allt välkommet och vi välkomnar hela dig- alla dina känslor, tankar, känslor, behov och önskemål. En livmoders healing inkluderar inte yonimassage

Genom att beröras under djup närvaro kan vårt nervsystemet läka från fysiska och emotionella trauman, vi kan släppa på blockeringar, djupa spänningar och det kan vara mycket helande för både kropp och själ. Låt den feminina livskraften flöda i dig.

När du tillåter dig själv att släppa de spänningar du bär på, tillåts din energi, och din blodcirkulation, att flöda som den ska i kroppen.

LIvmoders healing

LIvmoders healing

Kvinnans livskraft och kreativitet kommer mycket från livmodern och bäckenet. Healingen hjälper dig att återknyta kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig. Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv.

Du kan
– Uppleva läkning från gamla mönster
– Känn trygghet i din kropp, Tydlig och hälsosam livmoder energi bidrar till en djup känsla av jordning och tillhörighet i våra fysiska kroppar.
– Öka dina sexuella energier
– Öppnar upp för läkning/förlåtelse
– Få tillgång till mer av din kreativa energi och intuition

I det här heliga rummet är allt välkommet och vi välkomnar hela dig- alla dina känslor, tankar, känslor, behov och önskemål. Sessionerna skiljer sig väldigt mycket från person till person. En livmoders healing inkluderar inte yonimassage.

Tid 90 min 1600kr

Vad betyder chakra?

Ordet chakra kommer från Indiens uråldriga språk sanskrit och betyder livsenergihjul ”hjul av virvlande energi” Vi har sju baschakran som börjar vid ryggslutet och går upp till hjässan. När vi mår bra och är i balans, snurrar dessa energihjul i rätt fart och har fritt flöde.

När vi utsätter oss för bla stress, svåra upplevelser och fysiska påfrestningar kan det uppstå blockeringar och obalanser i chakrasystemet, som sedan kan leda till sjukdom.

Oljor

Oljorna är kraftgivande gåvor från växtriket som verkar återställande på kropp, själ och sinne.

Geranium (Pelargonium graveolens) har en underbar upplyftande, lugnande, blommig doft. Den är utmärkt för huden och dess aromatiska inflytande och bidrar till frigörandet av negativa minnen. Används traditionellt för att förbättra blodcirkulationen och nervsystemet.

ImmuPower är en kraftfull blandning av eteriska oljor som skapar en väldoftande och beskyddande tillflyktsort samt ökar nivåerna av positiv energi. Pris 820kr

Joy är en lyxig exotisk blandning med upplyftande övertoner som skapar en magnetisk energi och skapar lycka i hjärtat. Joy är en fängslande och oemotståndlig doft som inbjuder till romantik och samhörighet.

Valor är en oljeblandning bestående av Gran, Blå Renfana, Frankincense, och Rosenträ. Den verkar både på det kroppsliga och det andliga planet och inger en känsla av styrka, mod och själv-förtroende. Den har en balanserande inverkan på den fysiska kroppen och dess struktur. Valor balanserar elektriska energier i kroppen. Hjälper oss att komma över rädsla, motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning. Kallas även en ”kiropraktor på flaska” då den har samma frekvens som skelettet.

Sacred Mountain stimulerar känslor av styrka, självbestämmande, jordning och skydd som en följd av att vara nära naturen. Denna blandning av eteriska oljor från barrträd, bland annat gran, tall och ceder, skapar den känsla av helighet som kan upplevas i bergen.

Stress Away är den första produkten som innehåller den stresslindrande kombinationen av eterisk oljor från lime och vanilj. Stress Away innehåller även copaiba och lavendel som hjälper mot mental överansträngning och återställer balansen. Blandningen innehåller verkningsfulla växtdelar som cedrol från cederträ och eugenol som finns naturligt i vanilj och verkar på så sätt avslappnande och minskar tillfälliga nervspänningar.

Transformation kan hjälpa dig att få kraft till att genomföra de förändringar av ditt liv som du önskar. Innehåller Idahoblågran, palo santo, ocotea, virak och andra stärkande eteriska oljor som hjälper dig att bli av med negativa känslor och förvandla dig själv.

Oregano har antivirus,- antibakteriella,- antisvamp,- antiparasit,- antiinflammatoriska egenskaper och är stärkande för immunförsvaret och luftvägarna. Den motverkar åldrande och är en kraftfull antioxidant. Grundande och balanserande, stärker känslan av säkerhet.

Timjan har antibakteriella-, antisvamp-, antivirus- och antiparasitegenskaper och är en av de starkaste kända antioxidanterna, motverkar åldrande och har en stärkande inverkan på bl.a. immunförsvaret, luftvägarna, nervsystemet och matsmältningssystemet. Den är bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet. Stärkande för bla immunförsvaret, luftvägarna, nervsystemet och matsmältningssystemet.

Basilika är starkt muskelavslappnande, antibakteriell, antivirus, antiinflammatorisk och verkar upplyftande vid mental trötthet.Bra mot magproblem, dåligt minne och avslappnande vid muskelkramp. Befrämjar ett öppet sinnelag.

Cypress förbättrar blodcirkulationen och stärker blodkapillärerna, är muskelavslappnande, vätskedrivande och verkar mot infektioner. Den främjar också matsmältningen och verkar lindrande för andningsbesvär. Hjälper till vid svullna leder, åderbrock och celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och hjälpande vid en förlust, inger känsla av säkerhet. Grundande och lugnande.

Vintergröna är antikoagulerande, muskelavslappnande, anti-inflammatorisk, kärlutvidgande, smärtstillande, blodtryckssänkande och lindrar alla typer av smärta. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetandet i känselsinnet.

Mejram är lindrande för muskler och leder, bra för matsmältningssystemet, antibakteriell, antisvamp, kärlvidgande, slemlösande och blodtryckssänkande. Har en värmande effekt på både kropp och sinne. Främjar peristaltiken i tarmsystemet och lindrar tillfällig stress och oro.

Aroma Siez är en oljeblandning bestående av Basilika, Mejram, Lavendel, Pepparmint och Cypress. Den fungerar antiinflammatoriskt, är muskelavslappnande och stimulerar blodcirkulationen och lindrar värkande, stela, inflammerade och skadade muskler. Är också lindrande vid huvudvärk. Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador, trötthet och stress.

Pepparmint är antiinflammatorisk, antitumör, antiparasit, antibakteriell, antivirus, antisvamp, verkar stimulerande för gallan och matsmältningen, allmänt smärtlindrande och dämpar aptit. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

Historik

Dr. Gary Young är grundaren till Young Living Eteriska Oljo
”Jag utvecklade Regndroppstekniken (RDT) under 80-talet baserad på min forskning med eteriska oljor som antimikrobiska medel samt att jag kände mig manad att ta vara på en fascinerande information som jag fick av en indianhövding hos Lakota Indian Nation i South Dakota, USA”

Indianhövdingen berättade att för länge sedan vandrade hans förfäder regelbundet över gränsen till Kanada till de nordligaste delarna av Saskatchewan och Manitoba, där de ofta fick bevittna norrskenet – Aurora Borealis. De sjuka riktade sina ansikten mot norrskenet och höll upp sina händer mot ljuset och gjorde djupa inandningar. Deras tro var att luften var laddad med helande energi från norrskenet. Tankemässigt ”andades” de in denna nya energi i ryggraden och därefter andades de ut genom nervväggarna till de drabbade delarna i kroppen.

Senare när gränsen till Kanada stängdes och Lakotaindianerna tvingades leva isolerat i indianreservat började de utveckla denna energiläkande process mentalt tillsammans med lätta fjäderliknande strykningar utmed ryggraden för att sprida de helande energierna genom kroppen.