Healing med läkande oljor

För dig som vill leva i ditt sanna jag!

Vill du ha tillgång till mer energi och livgivande kreativitet till att skapa en ny livsupplevelse?

Vi kopplar din intuition med din handlingskraft och framför allt ditt hjärta. Vi arbetar med det andliga och det känslomässiga planet på det som du bär i ditt hjärta. När dessa andliga problem läks minskas den fysiska stressen och immunförsvaret stärks.

Healingen frigör spänningar, blockeringar, hjälper kroppen att hantera stress och transformera tunga energier, ger ny påfyllning av energi. höjer ditt medvetande och öppnar upp för mer kärleksenergi. Healing är helt enkelt en nyckel som kommer öppna upp för mer magi och mirakel i ditt liv. Du får mer livsglädje och kan lättare lyssna på vad ditt hjärta vill.

Healing Annelie Hellström Joy4Life
Healing med läkande oljor Annelie Hellström Joy4Life

Jag arbetar med en hög frekvens av läkande kärlek och balansenergi. Energifrekvensen av kärlek kan nästan läka vad som helst och förmodligen är det enda frekvensen som kan det. Vi arbetar med det andliga och det känslomässiga planet på det som du bär i ditt hjärta.
Intentionen är att du får balans i både ditt energifält, som motsvarar din aura och utstrålning, samtidigt som du uppnår en djup inre balans. Detta är svårt att förklara med ord. Den ska helt enkelt upplevas!

Depression och att vi är nedstämda kommer från cellminnen och kan väcka en känsla av hopplöshet. Öppnar ditt hjärta för kärleken som hjälper dig att finna din egen Källa. Denna session ger djup personlig transformation som gör att din livsenergi frigörs, förnyas och uppdateras.

Denna healing session är balanserande, läkande, transformerande och utvecklande.  Jag samlar din energi genom att agera som en energikälla så att du kan få en ökad kontakt med dig själv och ditt darma. Denna session är en hand-på-läggningsbehandling som är kombinerad med coachning /personlighetsutveckling.

Behandlingen fungerar på många olika nivåer. Sessionen går på djupet så att du kan höja din medvetenhet. En djupdykning in i ditt inre, för att läka gamla sår, nedärvda mönster och tankar som inte längre stödjer dig. Healingen sätter fart på energier som stagnerat, vilket sätter igång naturliga läkningsprocesser. Hitta din kraft i hjärtas röst och modet att lyssna till den. Ingen session blir den andra lik utan det du får uppleva är helt unikt.

Välkommen att boka tid för en skön upplevelse om du behöver fylla på med ny energi, eller bara vill uppleva en stund av lugn och ro.

En session kostar 950 kr/timme.

Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa dig att hitta den underbara känsla som vi får uppleva när allt i livet plötsligt faller på plats!! Vill du leva närmare ditt hjärta och din inre kraft? Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning.

Free from judgement
Free to love

Referenser

Vad säger några av de som varit hos Annelie?

Kvinna – Stockholm – Järfälla
Efter min session har jag verkligen hittat hem i mig själv. Jag har haft kraft att ta mig an saker som jag tidigare skjutit upp. Jag är så glad att jag gav mig själv denna gåva. Kan verkligen rekommendera Annelie om du behöver mer kraft i livet. Min återhämtning är så mycket lättare idag.

Kvinna – Stockholm-Järfälla
Din varma energi, din enkelhet och inställning till allt gav mig ett lugn. Det kändes som att mycket föll på plats och landade i hjärtat Jag släppte behovet av att intellektuellt förstå allt och hjärtats röst har stärkts! Tack fina fina du för det du gör och det du är!

Man – Stockholm-Järfälla
Tack för min balans och nya kraft. Idag kan jag verkligen samla mig mycket snabbare. Är piggare och tar ett större ansvar för mitt välbefinnande. Jag följer mitt hjärta och gör saker som ger energi på ett helt nytt sätt.

Kvinna – Stockholm
Jag var hos denna underbara kvinna Annelie Hellström. Så fort jag såg henne kände jag mig trygg och visste att jag hamnat i rätta händer. Tack underbara du för att du finns!

Kvinna – Stockholm
”Jag mår toppen,känslor överallt i kroppen o ibland helt tomt men en lättsam tomhet utan skuld o dåligt samvete. vet inte vad jag ska förvänta mig. ,Känner mig ialla fall stark och nöjd med de beslut munnen tar, för ibland hinner jag inte tänka innan jag svarat. Min man sa igår att han visste inte vad det var, fast jag känns så trygg i mig själv, Toppen tycker jag. Det är som varje dag är ny med känslor och ändå så självklart som om jag kommit hem i mig själv. TACK!!!! KRAMAR TILL FINASTE DU, du visste vad som fattades.”

Man – Stockholm
Jag tänker snabbare och tar idag mycket snabbare beslut.Har lättare att fatta beslut, känner mig gla¬dare och pig¬gare. Jag är mer effektiv än tidigare. Annelie/Joy4Life har hjälpt mig vidare på nästa steg. Kan verkligen rekommendera Annelie/Joy4Life

Kvinna – Stockholm-Järfälla
Jag har gjort flera sessioner hos Annelie / Joy4Life och är otroligt tacksam över det. Annelie har stora gåvor och jag kan varmt rekommendera henne.

Man – Uppsala
Efter min AuraTransformation hos Annelie kän¬ner jag hur min intui¬tion och inre riktning har bli¬vit tyd¬li¬gare. Jag litar på mig själv på ett helt nytt sätt. Jag är mer närvarande som partner och pappa. Kan verkligen rekommendera Annelie / Joy4Life för AuraTransformation och balanseringar.

Kvinna – Skokloster
Jag har efter mina sessioner med Annelie fått mer riktning och energi i saker som jag länge lagt åt sidan och inte haft kraft att ta tag i. Fick så många pusselbitar på plats efter.. Kan rekommendera Annelie om du behöver hitta hem i dig själv och hitta balans i ditt liv.