Referenser

Många har varit hos Annelie och mår bättre idag och känner sig mer i balans.

Vad säger några av de som varit hos Annelie?

Hösten 2016 träffade jag Annelie på en gemensam resa. Jag hade då arbetat med mig själv ett par år och långsamt blivit bättre från både fysiska åkommor och att läka min själ. Det var däremot något som saknades och min lycka var att få träffa denna kraft kvinna. Annelie har en otroligt stark energi, är inkännande och känner av vad just Du behöver. Annelie la den sista pusselbiten som saknades för mig och idag mår jag fantastiskt bra! När eller om jag får en känning av det ”gamla” beteendet såsom att ta in dåliga energier i min omgivning eller känner mig låg tar jag fram det jag lärt mig av Annelie. Jag har fått en sådan grundtrygghet och är så tacksam för att våra vägar korsades och att jag fått ett nytt liv vilket jag inte trodde var möjligt för några år sedan. / Ingrid Bohuslän

Det känns som att jag skalat bort ett ganska tjockt lager av min ”mur”! ?Dessutom känner jag mig piggare och det gör också att jag har lite mer energi till att intressera mig för andra, och då menar jag i situationer där det tidigare känts svårt att ta kontakt eller börja prata med folk. Jag har varken orkat eller velat, men nu känns det lite annorlunda – som att en ny nyfikenhet har fötts. / Annette Dearmorering & Yonimassage

Efter min session har jag verkligen hittat hem i mig själv. Jag har haft kraft att ta mig an saker som jag tidigare skjutit upp. Jag är så glad att jag gav mig själv denna gåva. Kan verkligen rekommendera Annelie om du behöver mer kraft i livet. Min återhämtning är så mycket lättare idag. / Lena Transformerande healing

Din varma energi, din enkelhet och inställning till allt gav mig ett lugn. Det kändes som att mycket föll på plats och landade i hjärtat Jag släppte behovet av att intellektuellt förstå allt och hjärtats röst har stärkts! Tack fina fina du för det du gör och det du är! / Carina Transformerande healing

Tack för min balans och nya kraft. Idag kan jag verkligen samla mig mycket snabbare. Är piggare och tar ett större ansvar för mitt välbefinnande. Jag följer mitt hjärta och gör saker som ger energi på ett helt nytt sätt. / Johan Transformerande healing

Annelie hjälpte mig att hitta in i mitt hjärta så jag kan vandra den väg som är för mig. Släppa gamla rädslor och våga leva. / Petra Intuitiv coachning

session-for-djup-vila-aterhamtning-joy4life-annelie-hellstrom

Kvinna – Stockholm
Jag var hos denna underbara kvinna Annelie Hellström. Så fort jag såg henne kände jag mig trygg och visste att jag hamnat i rätta händer. Tack underbara du för att du finns!

Kvinna – Stockholm
”Jag mår toppen,känslor överallt i kroppen o ibland helt tomt men en lättsam tomhet utan skuld o dåligt samvete. vet inte vad jag ska förvänta mig. ,Känner mig ialla fall stark och nöjd med de beslut munnen tar, för ibland hinner jag inte tänka innan jag svarat. Min man sa igår att han visste inte vad det var, fast jag känns så trygg i mig själv, Toppen tycker jag. Det är som varje dag är ny med känslor och ändå så självklart som om jag kommit hem i mig själv. TACK!!!! KRAMAR TILL FINASTE DU, du visste vad som fattades.”

Man – Stockholm
Jag tänker snabbare och tar idag mycket snabbare beslut.Har lättare att fatta beslut, känner mig gladare och piggare. Jag är mer effektiv än tidigare. Annelie/Joy4Life har hjälpt mig vidare på nästa steg. Kan verkligen rekommendera Annelie/Joy4Life

Kvinna – Stockholm-Järfälla
Jag har gjort flera sessioner hos Annelie / Joy4Life och är otroligt tacksam över det. Annelie har stora gåvor och jag kan varmt rekommendera henne.

Man – Uppsala
Efter min session hos Annelie känner jag hur min intuition och inre riktning har blivit tydligare. Jag litar på mig själv på ett helt nytt sätt. Jag är mer närvarande som partner och pappa. Kan verkligen rekommendera Annelie / Joy4Life

Kvinna – Skokloster
Jag har efter mina sessioner med Annelie fått mer riktning och energi i saker som jag länge lagt åt sidan och inte haft kraft att ta tag i. Fick så många pusselbitar på plats efter.. Kan rekommendera Annelie om du behöver hitta hem i dig själv och hitta balans i ditt liv.