Behandlingar

Lev det liv DU vill leva!
Free from judgement
Free to love

HEALING MED LÄKANDE OLJOR

För dig som vill leva ditt sanna jag!

Öppnar ditt hjärta för kärleken som hjälper dig att finna din egen Källa. Denna session ger djup personlig kontakt och vila som gör att din livsenergi frigörs, förnyas och uppdateras. Jag arbetar i ditt energifält och på kroppen med hjälp av mina händer, rena eteriska oljor och kristaller.

Energibehandlingen sätter fart på energier som stagnerat, vilket sätter igång naturliga läkningsprocesser. Det innebär såväl fysisk som psykisk rening. Vi kopplar din intuition med din handlingskraft och framför allt ditt hjärta. Healingenergin är en kraftfull energi som ger helande på flera nivåer – fysisk, mental, känslomässig och andlig. Du får en djup avslappning samtidigt som ditt energiflöde förhöjs och balanseras.

DEARMORERING / YONIMASSAGE – DE-ARMOURING

Bli hörd & sedd – utan att bli dömd

Denna session utgår vi utifrån där du är just nu. Förutsättningslöst blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Dearmorering / de-armouring är en intensiv healingprocess som lösgör det förflutnas grepp i kroppen, friger och expanderar livsenergi och stimulerar vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften får flöda fritt i kroppen.

Det är en session där jag kombinerar samtal, massage och frigörande beröring och tryck. Sessionen kan hjälpa dig att släppa taget om fysiska spänningar i bäcken, underliv och magtrakt, likväl som i resten av kroppen. Känna dig mer energifylld, avslappnad, njutningsfull och kreativ.

Behandlingen kan också inkludera Yoni massage när du känner dig redo. Allting sker i lugn takt för att du ska känna dig avslappnad med allt som händer.

TRANSFORMERANDE HEALING

Öka livsenergi och din livskraft

Transformerande healing är en djupverkande healing som transformerar tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen.   Det är kärleksfullt helande och frekvenshöjande healing. Vi kan jobba med att transformera känslor och emotioner som orsakar obehag i kroppen. Ju mer öppen och redo du är till förändring desto kraftfullare blir din transformation.

Denna transformations healing session är balanserande, läkande, transformerande och utvecklande. Jag samlar din energi genom att agera energikälla så att du kan få en ökad kontakt med dig själv och ditt darma. Denna session är en hand-på-läggningsbehandling som är kombinerad med coachning /personlighetsutveckling.

Behandlingen fungerar på många olika nivåer. Med healing kan energimässiga skiften åstadkommas som skapar förändringar på många områden i livet (fysiskt, känslomässigt, själsligt och andligt). Du får nya förutsättningar i livet och får en djupare kontakt med dig själv och med din själs innersta längtan, så att du kan släppa det som håller dig tillbaka och gå ut i livet och leva din dröm. När du känner in vad som känns rätt för dig blir det också rätt frekvens.

LIVMODERS WOMB HEALING / MASSAGE

Helande och läkande av gamla sår och blockeringar.

Det är dags att läka vår livmoderkraft. En session när vi ger livmodern välsignelser och livmodern får en chans att läka på djupet. Det är en mycket djupgående massage / healing som är helande.

Under denna session jobbar vi med djupa sår, ev. trauman och transformerar de blockeringar som du bär i din livmoder. Så din feminina skönhet kan ta plats inom dig.

Du blir berörd med djup närvaro, värme och respekt. I det här heliga rummet är allt välkommet och vi välkomnar hela dig- alla dina känslor, tankar, känslor, behov och önskemål. Låt den feminina livskraften flöda i dig.

MEDIAL VÄGLEDNING

Jag HAR ett problem men jag ÄR inte ett problem – Behöver du hjälp i din livssituation?

Kvinnokraft Joy4Life Annelie Hellström

Jag förmedlar budskap ifrån andevärlden & kanaliserar information ifrån mina guider och vägledare.
Du får vägledning och coachning om hur du kan göra det bästa av ditt liv här och nu och hur din framtid ser ut.
Fråga mig om livsval, kärlek, relationer och arbete. Hur du går vidare i svåra situationer. Jag är klarsynt och använder min starka intuition. Med min förmåga kan jag få till mig dina inneboende kvalitéer.

Här kan vi även ta hjälp av gudinnekort och tarotkort.

REFERENSER

Din varma energi, din enkelhet och inställning till allt gav mig ett lugn.

Det känns som att jag skalat bort ett ganska tjockt lager av min ”mur”! ?Dessutom känner jag mig piggare och det gör också att jag har lite mer energi till att intressera mig för andra, och då menar jag i situationer där det tidigare känts svårt att ta kontakt eller börja prata med folk. Jag har varken orkat eller velat, men nu känns det lite annorlunda – som att en ny nyfikenhet har fötts. / Dearmorering & Yonimassage