Behandlingar

Lev det liv DU vill leva!
Free from judgement
Free to love

HEALING MED LÄKANDE OLJOR

För dig som vill leva ditt sanna jag!

Healing med läkande oljor Annelie Hellström Joy4Life

Öppnar ditt hjärta för kärleken som hjälper dig att finna din egen Källa. Denna session ger djup personlig kontakt och vila som gör att din livsenergi frigörs, förnyas och uppdateras. Jag arbetar i ditt energifält och på kroppen med hjälp av mina händer, rena eteriska oljor och kristaller.

Energibehandlingen sätter fart på energier som stagnerat, vilket sätter igång naturliga läkningsprocesser. Det innebär såväl fysisk som psykisk rening. Vi kopplar din intuition med din handlingskraft och framför allt ditt hjärta. Healingenergin är en kraftfull energi som ger helande på flera nivåer – fysisk, mental, känslomässig och andlig. Du får en djup avslappning samtidigt som ditt energiflöde förhöjs och balanseras.

DEARMORERING / YONIMASSAGE

Bli hörd & sedd – utan att bli dömd

Vaginal Yonimassage dearmorering Joy4Life

Denna session utgår vi utifrån där du är just nu. Förutsättningslöst blir du hörd och sedd – utan att bli dömd. Denna session är ett sätt att öppna upp för livsenergin, livskraften, och sprida den i hela kroppen.
Det är en session där jag kombinerar samtal, massage och frigörande beröring och tryck. Sessionen kan hjälpa dig att släppa taget om fysiska spänningar i bäcken, underliv och magtrakt, likväl som i resten av kroppen. Känna dig mer energifylld, avslappnad, njutningsfull och kreativ.

Behandlingen kan också inkludera Yonimassage när du känner dig redo dvs. vi möter spänningarna inifrån din vagina. Allting sker i lugn takt för att du ska känna dig avslappnad med allt som händer.

TRANSFORMERANDE HEALING

Öka livsenergi och din livskraft

Joy4Life Annelie Hellström

Transformerande healing är en djupverkande healing som transformerar tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen.   Det är kärleksfullt helande och frekvenshöjande healing. Vi kan jobba med att transformera känslor och emotioner som orsakar obehag i kroppen. Ju mer öppen och redo du är till förändring desto kraftfullare blir din transformation.

Denna transformations healing session är balanserande, läkande, transformerande och utvecklande. Jag samlar din energi genom att agera energikälla så att du kan få en ökad kontakt med dig själv och ditt darma. Denna session är en hand-på-läggningsbehandling som är kombinerad med coachning /personlighetsutveckling.

Behandlingen fungerar på många olika nivåer. Med healing kan energimässiga skiften åstadkommas som skapar förändringar på många områden i livet (fysiskt, känslomässigt, själsligt och andligt). Du får nya förutsättningar i livet och får en djupare kontakt med dig själv och med din själs innersta längtan, så att du kan släppa det som håller dig tillbaka och gå ut i livet och leva din dröm. När du känner in vad som känns rätt för dig blir det också rätt frekvens.

MEDIAL VÄGLEDNING

Jag HAR ett problem men jag ÄR inte ett problem – Behöver du hjälp i din livssituation?

Kvinnokraft Joy4Life Annelie Hellström

Jag förmedlar budskap ifrån andevärlden & kanaliserar information ifrån mina guider och vägledare.
Du får vägledning och coachning om hur du kan göra det bästa av ditt liv här och nu och hur din framtid ser ut.
Fråga mig om livsval, kärlek, relationer och arbete. Hur du går vidare i svåra situationer. Jag är klarsynt och använder min starka intuition. Med min förmåga kan jag få till mig dina inneboende kvalitéer.

Här kan vi även ta hjälp av gudinnekort och tarotkort.

SJÄLSRESAN – SHAMANSK CEREMONI

För dig som verkligen vill skapa förändring

Dearmorering & Yonimassage

Detta är en frekvenshöjande ceremoni. Under denna ceremoni reser vi tillsammans med intention att skapa de bästa förutsättningarna du behöver för att ta nästa steg i ditt liv och leva fullt ut med din kropp och själ.

Vi skapar en helig ett heligt möte där du kan känna dig trygg att dela, sätta ord på det som behöver belysas. Vi gör en resa för att väcka minnena om ditt ursprung till liv och för att hela själsdelar som är i behov av det.

Under ceremonin löser vi upp blockeringar, rena bort, transformera tung energi och skapa ett så fritt flöde av livsenergi som möjligt. Vi kommer arbeta med att väcka din shakti. Shakti är den feminina energin som pulserar och andas i din kropp. Det är energin som ger liv och rörelse.

Befria dig från gammalt skräp som håller dig tillbaka och omfamna din personliga och själsliga utveckling.

Healing, trumresa och ceremonier tar oss till ditt mål – att se en ny vision i ditt liv! Jag vänder mig till dig som verkligen vill skapa förändring.

REFERENSER

Din varma energi, din enkelhet och inställning till allt gav mig ett lugn.

Healing med läkande oljor Joy4Life Annelie Hellström

Det känns som att jag skalat bort ett ganska tjockt lager av min ”mur”! ?Dessutom känner jag mig piggare och det gör också att jag har lite mer energi till att intressera mig för andra, och då menar jag i situationer där det tidigare känts svårt att ta kontakt eller börja prata med folk. Jag har varken orkat eller velat, men nu känns det lite annorlunda – som att en ny nyfikenhet har fötts. / Dearmorering & Yonimassage